Pasieniečių laimikis uostamiestyje – tūkstančiai pakelių cigarečių | Diena.lt

PASIENIEČIŲ LAIMIKIS UOSTAMIESTYJE – TŪKSTANČIAI PAKELIŲ CIGAREČIŲ

  • 1

Uostamiestyje sustabdytame automobilyje pasieniečiai aptiko 1000  pakelių kontrabandinių cigarečių. Paaiškėjo, jog prie vairo sėdėjęs vyras metų pradžioje jau buvo baustas už panašų pažeidimą, tad dabar piniginę paploninti turės dar labiau.

Sekmadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pakrančių apsaugos pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai vienoje Klaipėdos gatvėje patikrinti sustabdė automobilį „Audi A6“ su lietuviškais numeriais. Jį vairavo 62-ejų klaipėdietis. Pasieniečiai jau turėjo informacijos, kad šia transporto priemone gali būti gabenamas nelegalus krovinys.

Patikros metu „Audi A6“ salone ir bagažinėje rastos 6 pakuotės, kuriose buvo 1000 pakelių cigarečių „Minsk Capital QS“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo ir laikymo pažeidžiant nustatytą tvarką klaipėdiečiui gresia nuo 5200 iki 6000 eurų bauda. Po apklausos sulaikytasis paleistas, o cigaretės saugomos Pakrančių apsaugos pasienio rinktinėje.

Su įkalčiais įkliuvęs vyras yra žinomas teisėsaugininkams. Kovo mėnesį jis už neteisėtą akcizais apmokestintų prekių gabenimą buvo nubaustas 4000 eurų bauda.

GALERIJA

  • Pasieniečių laimikis uostamiestyje – tūkstančiai pakelių cigarečių
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

goblinas

visu jus neisgausit jus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS