Plėšikas iš moters atėmė rankinę | Diena.lt

PLĖŠIKAS IŠ MOTERS ATĖMĖ RANKINĘ

Ilgąjį savaitgalį pajūrio gyventojų nuotaikas temdė vagys ir plėšikai. Viena moteris neteko rankinės. Iš nepilnamečio pagrobtas laikrodis. Ilgapirščiai apvogė ir namą Palangoje.

Šeštadienį į uostamiesčio policiją kreipėsi 60 metų moteris. Klaipėdietė pranešė, kad 5.50 val. Taikos prospekte ją užpuolė priešais ėjęs nepažįstamas vyras. Jis griebė moters rankinę ir bandė atimti.

Klaipėdietė priešinosi nepažįstamajam. Jie abu pargriuvo ant žemės. Užpuolikui pavyko atimti rankinę ir šis pabėgo.

Moterį stebino aplinkinių abejingumas. Pasak klaipėdietės, nors įvykio metu aplink buvo žmonių, šie jai nepadėjo.

Dingusi rankinė šviesiai pilkos spalvos. Joje buvo piniginė, telefonas, du raktai, įvairios nuolaidų kortelės. Nukentėjusioji nuostolius įvertino 270 eurų.

Klaipėdietė tvirtino, kad galėtų atpažinti užpuoliką. Vyras buvo apie 30 metų, 175 centimetrų ūgio, smulkaus kūmo sudėjimo. Jo plaukai šviesūs, trumpi.

Užpuolikas vilkėjo juodą trumpą striukę, šviesias kelnes.

Šeštadienį apie 16 val. Laukų gatvėje bendraamžiai iš nepilnamečio atėmė laikrodį.Pareiškėjai nurodė, kad šis buvo garsaus prekinio ženklo. Laikrodžio vertė 120 eurų. Bendraamžiai smurtavo prieš paauglį.

Nemalonus siurprizas šeštadienį laukė ir vienos palangiškės. Apie 18 val. grįžusi moteris rado apvogtus namus, esančius Bangų gatvėje. Pagrobti įvairūs daiktai. Nuostoliai įvertinti 6 tūkst. 870 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pensininkui

Po amnestijos suteikimo daugelis stengsis vėl kuo greičiau ten grįžti. Laisvėje norint išgyventi reikia dirbti,o ten jais turi rūpintis, žiūrėti kad būtų sočiai ir sveikai pavalgę, kitaip dar galima dar ir euriukų prisiteisti.

Pensininkas

Kas dedasi baisų,dar nori kaliniams amnestiją skelbti.Kas bus tada?

vot teip

Jei norit saugiai vaikščiot Kaipėdoje ir nepatraukt plėšikų dėmesio iš aprangos ant jūsų turi būti tik triusikai,moterys dar su liemenukais,išvaizda jūsų turi panaši į aukos,kuri ką tik visko neteko ir geriausias variantas neškitės rankoj plakatą,kur keliom kalboms būtų parašyta,kad jūs nieko su savim neturit,nes prieš kelias minutes jus jau apiplėšė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS