Pareigūnų paieškų centre – vaiką Klaipėdoje apiplėšusi jaunuolių pora | Diena.lt

PAREIGŪNŲ PAIEŠKŲ CENTRE – VAIKĄ KLAIPĖDOJE APIPLĖŠUSI JAUNUOLIŲ PORA

Uostamiesčio policijos komisariato pareigūnai ieško jaunuolių poros, įtariamos vaiko apiplėšimu. Panašių nusikaltimų Klaipėdoje senokai bebuvo.

Ketvirtadienio vakarą, kelios minutės po 20 val., klaipėdietė pranešė pareigūnams apie tai, kad nuo jaunų nusikaltėlių nukentėjo jos 10-metis sūnus.

Berniukas papasakojo mamai, kad Vaidaugų gatvėje, netoli namų, vaikinas ir mergina atėmė jo išmanųjį telefoną „Samsung“.

Vaikas papasakojo mamai, o ši – pareigūnams – visas įvykio detales ir apibūdino berniuką nuskriaudusią porą.

Atimtas telefonas vertas 300 eurų.

Miesto policijos komisariate tiriamas šis atvejis, pareigūnai kol kas nusikaltimą vadina vagyste. Nusikaltimo kvalifikacija priklauso nuo įvykio aplinkybių, ji tyrimo metu gali keistis.

Prieš kelerius metus, kai vaikai labai dažnai tapdavo nusikaltėlių, kurie atiminėjo telefonus, aukomis, pareigūnai tėvams patardavo apsaugoti telefonus ir sekti jų buvimo vietą. Dažniausiai pagrobti telefonai būdavo randami lombarduose.

Tiesa, ne vieną kartą pareigūnai išsiaiškino, kad patys vaikai buvo pardavę ar kaip kitaip praradę tėvų pirktą telefoną. Baimindamiesi bausmės, jie sugalvodavo istoriją apie užpuolimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Šliužai

Ar jau surado tuos imigrantus? Surasti ir išpirdolinti lauk iš Lietuvos. Narkomanai prakeikti.

Dieve, duok

Linkiu kuo greičiau surasti šiuo degradus... JNesugavus- vaikai, nepilnamečiai kentės toliau.

Xxx

Nereikia nešiotis ir viešai demonstruoti jeigu telefoną turi. O jeigu turi telefoną vadinasi turi buti atidus ir pamačius žmones paslėpti jį reikia .Pamoka visiem.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS