Prieš rinkimus neišvengta pažeidimų: nuplėštas kandidato plakatas | Diena.lt

PRIEŠ RINKIMUS NEIŠVENGTA PAŽEIDIMŲ: NUPLĖŠTAS KANDIDATO PLAKATAS

  • 3

Prieš rinkimus Šilutėje užfiksuotas pažeidimas, praneša Tauragės apskrities policija.

Šiandien prasidėjo išankstiniai Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimai ir referendumas dėl Konstitucijos 12 straipsnio pakeitimo.

Išankstiniai rinkimai vyksta sklandžiai, tačiau pirmadienį, apie 3.20 val., Šilutėje neišvengta pažeidimų.

Policijos pareigūnai užfiksavo vyrą, kuris nuplėšė vieno iš kandidato į Lietuvos Respublikos Prezidentus rinkiminį plakatą. Vyriškiui, gimusiam 1980 m., surašytas administracinio nusižengimo protokolas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Policija atkreipia visuomenės dėmesį, kad per vyksiančius rinkimus didžiausią dėmesį pareigūnai skirs visiems su rinkimais susijusiems pažeidimams. Juos nustačius bus imtasi neatidėliotinų veiksmų pažeidimams užkardyti.

Pareigūnų teigimu, bus dedamos didelės pastangos, kad rinkimai vyktų sklandžiai ir būtų užtikrinamas maksimalus jų skaidrumas. Tam, kad sumažintų galimus pažeidimus, policija sustiprins pareigūnų pajėgas.

Policija taip pat ragina gyventojus būti pilietiškais, pasinaudoti savo rinkimų teise bei, pastebėjus ar užfiksavus galimus pažeidimus, apie tai nedelsiant pranešti policijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Man tai

juokinga tas draudimas minėt kandidatų pavardes rinkimu dieną ar savaite prieš rinkimus. Lygtais tas gali kažka pakeist..

profilis ir anfasas

ne mes tai nieko nepazeidem visu kandidatu plakatus iskabinom kaip priklauso pagal paskirti ir rangus lauko tualete taip sakant atgaivinom patalpas ir sutaupem pinigu

elena

kaip negerai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS