Siaučia mažieji užpuolikai | Diena.lt

SIAUČIA MAŽIEJI UŽPUOLIKAI

Socialiniuose tinkluose žaibiškai pasklido žinia apie mažųjų užpuolikų gaują, puldinėjančią ir peiliu grasinančią iš mokyklos grįžtantiems mažamečiams vaikams. Vieno tokio užpulto ketvirtoko mama kreipėsi į policiją.

Socialiniuose tinkluose pasirodė nerimą kelianti informacija apie agresyvius paauglius Gargžduose. Į geros valios žmones kreipėsi viena mama.

"Prašau pasidalinti, tegul tėvai pakalba su savo vaikais. Dėmesio, gargždiškiai, reikia jūsų pilietiškumo. Vasario 14-ąją, apie 14 valandą, soduose prie Vilnelės, prie buvusios duonos kepyklos, 5 vaikinukų būrys (6-8 klasės) užsipuolė mano sūnų (sūnus ketvirtokas, jie už jį didesni ir vyresni), vienas jų išsitraukė peilį ir pasakė: "Duok pinigus". Laimei, sūnus mokytas, ką tokioje situacijoje daryti, nepasimetė, nesivėlė į diskusijas ir pabėgo link pagrindinės gatvės. Visi vaikinukai buvo tamsiai apsirengę, turėjo kuprines. Vargu, ar kas matė patį įvykį, bet gal kas gali numanyti, kas jie tokie gali būti? Gal yra daugiau nukentėjusiųjų? Paklauskite savo vaikų, gal jie pažįsta ar žino, kas nešiojasi peilį“, – feisbuko paskyroje rašė mama.

Moteris pranešė, kad pareiškimas policijai parašytas. Ji kvietė nelikti abejingais, nes kita užpuolimo auka gali būti bet kuris vaikas. Mama teigė, kad šiuo atveju jos sūnui neprireikė psichologo pagalbos, nors pareigūnai ją pasiūlė, nes vaikas patyrė šoką.

Po šio kreipimosi, socialiniuose tinkluose pasipylė informacija, kur netgi buvo įvardyti kai kurie užpuolikai.

Klaipėdos rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkė Kristina Linkienė patvirtino, kad pareiškimą dėl minėto incidento pareigūnai gavo. Šiuo metu surinkta pirminė medžiaga ir svarstoma, ar pradėti ikiteisminį tyrimą.

„Kol kas nenustatėme, kas tie užpuolikai, tačiau aiškinsime. Tikriname aplinkybes, dėl ikiteisminio tyrimo bus nuspręsta artimiausiu metu“, – patikino K.Linkienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Mama

Kažkam atrodo čia nieko tokio, dar "fainiau" , kai tyčiojasi iš mano vaiko, kad "tik" pabėgti ir temoka? Tyrėja, pamačiusi peilį, kurį mano 10metis laisvai nusipirko už 3,59 eu., įvardijo "žudiko peilis". Kažkas gina nepilnamečių teises, kad nebegalės nusipirkti peilių, bet nesupranta, kad tas peilis, kuriuos užpuolė, tikrai ne turistinis .. Pasirašykite peticiją http://www.peticijos.lt/visos/74638

wwww

Dabar tiniai vaikai turi tik teises ir jie jas gerai zino o pareigu nera ir todel daro ka nori juk barti ar grieztai drausti negalima nes pazeisi ju teises o kodel nezuri kitu teisu senu zmoniu ar silpnesnu nes jie negali apsiginti o policijai taip pat suristos rankos nes nepilnametis ir paz\eis ju teises iki ko mes daejome ko tuoliau to didesnis smurtas

Sanumies

Viskas cia labai grazu,tai tik šakaliukai o uzauge bus tikri šakalai,ju musu valstybei reika,reikia nauju daktariuku,tulpinuku,ir kitokiu uku nuku.Negalima vaikuciu liesti,kokia dar gali buti byla,koks tyrimas,apie ka cia kalbama,palaukim kai išpjaus visa klase tada jau piršteliu bus galima pagrumoti.Valio tegyvuoja naujai atrasta demokratija.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS