Sulaikyti kailinius pavogę narkomanai | Diena.lt

SULAIKYTI KAILINIUS PAVOGĘ NARKOMANAI

  • 2

Klaipėdos miesto policijos komisariato 2-ojo Veiklos skyriaus policijos pareigūnai sulaikė kailinių vagyste įtariamus 25 m. vaikiną bei 27 m. klaipėdietę.

Ne kartą už vagystes bei disponavimą narkotinėmis medžiagomis teisti, priklausomybių turintys jaunuoliai, buvo sulaikyti prie Naujojo turgaus, kur jau buvo spėję parduoti vogtas prekes – sausio 2 d. iš prekybos centro pavogtus kailinius, vertus 599 eurų, bei lapės kailio liemenę už 369 eurus.

Pareigūnų duomenimis, vogtus kailinius ilgapirščiai galimai pardavė vos už 150 eurų. Įtariamųjų atžvilgiu pradėtas tyrimas dėl galimai įvykdytos kailių vagystės, tačiau pareigūnai įspėja, jog pirkėjas, pirkdamas nusikalstamu būdu įgytas prekes, taip pat gali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn.

Kilus įtarimui apie Jums siūlomas galimai vogtas prekes, nedelsdami praneškite apie tai pareigūnams.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Lina

miegojo matyt pardavėja...tokie daiktai,ne adata,o naujas turgus,tai kišenvagių ir narkomanų susibūrimo ir darbo vieta,kol neišsiauklės prekeiviai,kol administracija toleruos,tol ir bus tokia supirkimo baze.

Airen

Bet ir vagys gudrus pardavejos nei apsauginis jei toks yra nepastebejo net kaip kailinius isnese nu cia tai tikras cirkas be pinigu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS