Šventinis savaitgalis Klaipėdoje: dėl žodinių konfliktų – į ligoninę | Diena.lt

ŠVENTINIS SAVAITGALIS KLAIPĖDOJE: DĖL ŽODINIŲ KONFLIKTŲ – Į LIGONINĘ

Kai kurie uostamiesčio gyventojai Naujuosius metus sutiko nemaloniai – konfliktuodami ir mušdamiesi. Sužalojimus patyrę asmenys atsidūrė ligoninėje. Pastebima, kad daugiausia incidentų kilo veikiausiai ne tik dėl apsižodžiavimo, bet ir dėl padauginto alkoholio kiekio.

Pirmasis pranešimas apie Klaipėdoje, Rambyno gatvėje esančiame bute rastą sumuštą 1965 m. gimusį vyrą buvo gautas ketvirtadienį. Jam buvo nustatytas 1,70 prom. neblaivumas. Vyras buvo perduotas medikams. Įvykio aplinkybės – tikslinamos.

Šeštadienio rytą, 09.06 val., pareigūnai gavo pranešimą apie tai, kad, pirminiais duomenimis, nuo 3 val. iki 4 val. Klaipėdoje, Vingio g., prie naktinio baro, nepažįstamasis sumušė 1978 m. gimusį vyrą. Jis dėl sužalojimų atsidūrė ligoninėje.

Sekmadienį, 5.30 val. Klaipėdoje, Taikos prospekte, bute, kilo žodinis konfliktas. Nesutarimus du vaikinai ėmė aiškintis smūgiais, abu jie įvykio metu buvo neblaivūs.

1998 m. gimęs vyras, kuriam nustatytas 2,21 prom. neblaivumas, kelis kartus sudavė 1993 m. gimusiam vyrui, kuriam nustatytas 1,88 prom. neblaivumas. Smurtautojas buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Visais atvejais pradėti tyrimai dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Naujoji kultura

Deja, kultura tokia pas mus, tai nuzudo per alkoholi, tai sumusa ar isprievartauja, o reali situacija daug blogesne, niekas nesiskelbia nes jokios pagalbos ar garantiju nebus...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS