Taksistas padėjo sulaikyti telefoninį sukčių | Diena.lt

TAKSISTAS PADĖJO SULAIKYTI TELEFONINĮ SUKČIŲ

  • 3

Pirmadienį pilietiško taksi automobilio vairuotojo ir policijos pareigūnų operatyvaus reagavimo dėka Skuodo rajone sulaikytas telefoniniame sukčiavime dalyvavęs, į apgauto senuko namus paimti pinigų atvykęs, įtariamasis.

Apie 15 val. 92 metų Ylakių miestelio gyventojui paskambino jo anūko vardu prisistatęs sukčius, pasakė, kad padarė avariją, ir tam, kad nebūtų „iškelta byla“, paprašė 6000 eurų.

Po 20 minučių į ylakiškio namus atvykęs nepažįstamasis paėmė 1300 eurų ir pasišalino.

Tačiau sukčių bendrininkas apsigavo drąsiai elgdamasis taksi automobilyje. Jis Skuode įlipo į taksi, paprašė važiuoti į Ylakius, bet adresą sakė patikslinsiąs pakeliui. Dar neatvažiavęs 21 metų įtariamasis su kažkuo bendravo telefonu, Ylakiuose taksistui liepė jo palaukti, o išėjęs iš aukos namų – skubiai grįžti į Skuodą.

Toks vaikino elgesys iš karto sukėlė įtarimų apie sukčiavimo pavojus girdėjusiam 58 metų taksistui. Ylakiuose belaukdamas grįžtančio įtariamojo, jis paskambino bendruoju pagalbos telefonu 112, o policijos pareigūnai operatyviai išvyko pasitikti minėto automobilio.

Apie 15.30 val. kelyje Mažeikiai-Skuodas, ties Mažųjų Rūšupių kaimu, sustabdžius automobilį, senuko skriaudikas buvo sulaikytas. Jis uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

qqq

kad daugiau tokių akylų ,kaip atlikęs pilietinę pareigą šis taksistas.Šaunuolis.

ddd

bausti reikia ir senolį, nes jis kyšio pagalba galvojo išsisukti. tokkie zmones man ne aukos, o tokie pat sukciai...

Anonimas

Medali taksistui!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS