Klaipėdoje teko raminti įsiaudrinusią kavinės lankytoją: moteris ne tik mėtė daiktus, bet ir mušėsi | Diena.lt

KLAIPĖDOJE TEKO RAMINTI ĮSIAUDRINUSIĄ KAVINĖS LANKYTOJĄ: MOTERIS NE TIK MĖTĖ DAIKTUS, BET IR MUŠĖSI

Vasaros malonumams tebesitęsiant lauko kavinės vis dar vilioja nuo karščio besislepiančius klaipėdiečius. Kai kurie jų padaugina, o tada jau prasideda nemalonių pasekmių turintys nuotykiai. Taip linksmybės prie čeburėkinės 33 metų moteriai baigėsi areštinės kameroje.

Incidentas, apie kurį pranešta Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato skelbiamoje kriminalinių įvykių suvestinėje, įvyko antradienį prieš 18 val. vienoje Žardės prekybos centro maitinimo įstaigos lauko terasoje.

Policijai paskambinęs asmuo pranešė, kad tarp prie vieno stalo sėdėjusių lankytojų kilo muštynės, kad būtina sutramdyti nežabotai besielgiančią moterį.

Kai į šią vietą atvažiavo policininkai, žmonės su siaubu stebėjo jaunos moters įtūžį ir siautulį. Ji mušėsi su vienu užstalėje dalyvavusiu vyru.

Gerokai įkaušusi moteris mėtė daiktus, skraidė viskas, kas jai pakliuvo po ranka, dužo lėkštės, smūgiai kliuvo arčiausiai jos buvusiam vyrui.

Pareigūnams teko įsiaudrinusią kavinės lankytoją sutramdyti. Alkoholio matuoklis parodė, kad ji buvo išgėrusi pernelyg daug, nustatyta, kad jos organizme buvo 3,11 prom. alkoholio, o tai jau yra sunkus apgirtimo laipsnis.

Policininkai sulaikė chuliganiškai besielgusią klaipėdietę ir išgabeno ją į areštinę. Jos apklausa bus įmanoma tik tada, kai matuoklis parodys, kad sulaikytoji yra visiškai blaivi.

Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Kokie santykiai sieja įtariamąją ir vyrą, prieš kurį ji smurtavo, nepranešama.

Maitinimo įstaigos atstovai trečiadienį iki pietų dar nebuvo pranešę, kokių nuostolių apturėjo dėl moters siautulio.

Nukentėjusiuoju trečiadienį nebuvo pripažintas nė vienas asmuo, matyt, vyrai nepanoro rašyti policijai pareiškimo.

Kad ir koks motyvas sukėlė tokį moters įtūžį, tai nepateisina jos elgesio. Klaipėdietei gresia viešųjų darbų bausmė, bauda, laisvės apribojimas ar net laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Onė

Na psichologai ir sako kad reikia išsilieti jei apima pyktis ypač gerai jei šalia nuosavas vyras....tas atlaikys ...

Chi

Jurbarko banditas dar nenuteistas..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS