Uostamiestyje nepažįstamas vyras iš merginos rankų išplėšė telefoną ir pabėgo | Diena.lt

UOSTAMIESTYJE NEPAŽĮSTAMAS VYRAS IŠ MERGINOS RANKŲ IŠPLĖŠĖ TELEFONĄ IR PABĖGO

Paaugliai ir jauni žmonės Klaipėdoje turėtų lauke atsargiau naudotis išmaniaisiais telefonais. Jau būta kelių atvejų, kai nusikaltėliai telefonus tiesiog išgriebia iš rankų ir pabėga.

Ketvirtadienį, apie 15.30 val., pietinėje uostamiesčio pusėje, Reikjaviko gatvėje 19-metė mergina prarado savo 400 eurų kainuojantį telefoną „IPhone XS“.

Kaip vėliau ji pasakojo policininkams, nepažįstamasis pribėgo prie jos, pagriebė jai iš rankų telefoną ir pabėgo.

Įtariamasis apibūdinamas kaip 18–25 metų vyras, vilkėjęs šviesiais sportiniais rūbais. Nukentėjusioji pastebėjo, kad jis buvo su šviesia barzda.

Pareigūnai pradėjo vagystės tyrimą.

Dažniausiai pagrobtus telefonus nukentėjusieji randa lombarduose.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Ten nera komentaru teises

Putinas šneka apie teisinguma pastate žema tilta dideli laivai negali plaukti

nokias

as visada i pakruojo lomo barda vezdavau.... pries tai imei ant lapuko pataises ....a savininkas te ant bomzo kazkokio registruodavo tipo nezinau.... kaimietukams su pasttipusiom baterijom stumdydavo po pigiaij....xe xe...i nieko.... a siais laikais telefona plest tai cia visiskas glushas downas i besmegenis narkomanas tegali nes su telefu nieko nepadarysi...nieko...tokio net uz 5 eur neparduosi ....net radus toki smartfona tai tik koja paspirt ir toliau eit.... i skupke tokiu pamestinuku 10kg atveziau tai jie man 10 eur dave.... praejo tie laikai kai is vaiku telefonus atiminedavom nebaudziami....

Apmaudu

Tame ir esmė, kad vagys turi puikią nišą , pačiam tinkamiausiam ir greičiausiam vogtų daiktų realizavimui tai- lombardai.Jie tokių klijantų laukia visas 24 val. Kadangi jie puikiai supranta iš kur tos prekės, tai kainą numuša iki minimumo.Bet kokiam narkomanui dozei užtenka , taigi vieni kitais patenkinti- išsiskiria. Reikia pridurti - iki sekančios vagystės. Taip tas ratas ir sukasi. Visi apie tai žino, tik va lombardai toliau savo veiklą tęsia kaip niekur nieko nevyktų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS