Už spyrį į policijos mašiną – elektros šokas | Diena.lt

UŽ SPYRĮ Į POLICIJOS MAŠINĄ – ELEKTROS ŠOKAS

Uostamiesčio patruliai pirmadienio naktį susidūrė su neįtikėtino įžūlumo chuliganais. Įsisiautėjusius veikėjus teko raminti elektros šoku.

Uostamiesčio patruliai pirmadienio naktį susidūrė su neįtikėtino įžūlumo chuliganais. Įsisiautėjusius veikėjus teko raminti elektros šoku.

Patrulių rinktinės pareigūnų pagalbos prireikė po taksi vairuotojo pranešimo. Vyras policijai paskambino būdamas Medelyno gatvėje. Paaiškėjo, kad į šią gatvę atvežęs du vyrus ir moterį taksistas papuolė į pasalą. Keleiviai net nežadėjo mokėti už kelionę ir net patys jį užpuolė.

Taksi kvietė 38 metų moteris ir du vyrai – 40-ies ir 36-erių klaipėdiečiai. Vyrai suplėšė taksisto striukę, atėmė mašinos raktelius ir grasino susidoroti.

Į įvykio vietą atskubėjus pirmajam patrulių ekipažui teko kviestis pastiprinimą. Taksisto užpuolikai nerimo ir mojavo kumščiais, puolė pareigūnus.

Šiaip taip suraičius chuliganus ir įsodinus į tarnybinį automobilį, šie ir toliau šėlo mašinos viduje.

36 metų klaipėdietis skeryčiojosi mašinoje ir išspyrė jos lango stiklą. Patruliams neliko nieko kita, kaip pasinaudoti elektros šoko prietaisu.

Dėl šio įvykio vyras buvo uždarytas į areštinę.

Praėjusią savaitę Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė 4 turto sunaikinimu įtartus asmenis, po 2 įtariamuosius vagystėmis, sveikatos sutrikdymu ir viešosios tvarkos pažeidimu, po 1 – sukčiavimu, narkotinių medžiagų turėjimu ir policijos ieškotą vyrą.

Lapkričio 4-ąją apie vidurdienį Vingio gatvėje sulaikyta 36 metų moteris, kuri lapkričio 3-iąją svetima asmens tapatybės kortele paėmė 500 eurų kreditą, o po paros dienų vėl atėjo pinigų. Įtariamoji pristatyta į Klaipėdos miesto policijos komisariatą.

Lapkričio 6-ąją apie 19.30 val. Sausio 15-osios gatvės namo kieme buvo užpultas ir sumuštas keturiolikmetis. Paauglys pasakojo, kad keli jaunuoliai ir mergina užpuolė jį dėl kažkokių sportinių batelių. Rumpiškės ir Ryšininkų gatvių sankryžoje patruliai sulaikė 18 metų vaikiną ir penkiolikametę merginą. Nukentėjusysis juos pažino.

GALERIJA

  • Už spyrį į policijos mašiną – elektros šokas
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Šiaip

čia galėjo būti ir žmogžudystė, tokius reikia rimtai bausti

banan

duot bananu per kojas kad apsiverktų :D daugiau neprikolins :D

SUSIJUSIOS NAUJIENOS