Vairavusiam pokerio žaidėjui skyrė baudą | Diena.lt

VAIRAVUSIAM POKERIO ŽAIDĖJUI SKYRĖ BAUDĄ

Klaipėdoje – negirdėtas vairuotojo įžūlumas. Vairuodamas aštunto maršruto mikroautobusą vyras kompiuteriu žaidė pokerį. Už tai jis užsidirbo baudą.

Apie vairuotoją, vienu metu vairavusį ir kompiuteriu žaidusį pokerį uostamiesčio policijos Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojams pranešta prieš savaitę. Policijos budėtojams skambino du žmonės. Vienas jų pranešė apie tokį faktą, o netrukus kitas žmogus ne tik papasakojo matęs šią situaciją, bet ir atsiuntė pareigūnams mobiliojo ryšio telefonu nufotografuoto aistringojo pokerio lošėjo atvaizdus.

Nuotraukose puikiai matėsi, kaip mikroautobusas važiuoja Herkaus Manto gatve, vairuotojas be galo susirūpinęs vaizdu kompiuterio monitoriuje būtent tada, kai automobilis artėja prie pėsčiųjų perėjos.

Policijos budėtojas pranešė mikroautobuso valstybinius numerius Kelių policijos biuro pareigūnams, šie bandė ieškoti pažeidėjo, tačiau tą dieną jiems nepasisekė rasti vairuotoją.

Kelių policininkai pradėjo administracinę teiseną remdamiesi nuotraukomis.

Ketvirtadienį identifikuotas vairuotojas turi prisistatyti į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą, kur bus nubaustas už mobilaus ryšio priemonių naudojimą vairuojant.

Vyras tikino, prie vienos sankryžos laukdamas žalio šviesoforo signalo atsidaręs nešiojamojo kompiuterio ekraną, bet nespėjęs nieko padaryti. Sustojęs prie kitos sankryžos trumpai pasinaudojo kompiuteriu, tačiau tvirtino važiuodamas kompiuterio nelietęs.

Už tokius veiksmus įstatymas numato baudą nuo 60 iki 90 eurų. Kadangi vairuotojas per pastaruosius metus neturėjo nuobaudų, jam bus paskirta 30 eurų bauda.

Keleiviai yra fiksavę ir pranešę apie telefonu vairuojant kalbančius vairuotojus, tačiau tokio įžūlumo dar neteko girdėti ne tik policininkams, bet ir mikroautobusais keliaujantiems keleiviams.

Kelių policijos pareigūnai dažniausiai sulaukia pranešimų apie netinkamai arba neleistinose vietose paliktus automobilius. Vaizdo įrašai arba nuotraukos padeda įrodyti pažeidėjų kaltę. Pareigūnai tikino, kad su anonimais nebendrauja.

GALERIJA

  • Vairavusiam pokerio žaidėjui skyrė baudą
  • Vairavusiam pokerio žaidėjui skyrė baudą
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

M

lashara :D

Skait

Stukačiu šalys !!

pagarba

Pagarba pilietiškiems gyventojams ir policijai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS