Vandalai šaudė į žibintus | Diena.lt

VANDALAI ŠAUDĖ Į ŽIBINTUS

Poilsio parke prižiūrėtojai suremontavo vandalų suniokotus šviestuvus. Panašu, kad jie buvo ne šiaip sugadinti, o sušaudyti.

Žibintai buvo remontuojami take, esančiame netoli Parko gatvės. Jos gyventojai tvirtino, kad šviestuvai neveikė jau kurį laiką.

Klaipėdiečiai įtarė, kad šviestuvai buvo sugadinti ne šiaip sau, o kažkas į juos šaudė.

"Kaip žmogus paprastai pasieks tokį aukštį? Tikrai buvo iš kažko šaudyta. O parke nuolat griaudi sprogimai, net langai dreba. Matyt, kažkas savadarbes petardas sprogdina", – pasakojo gyventojas.

Parko žibintus remontavo įmonė "Gatvių apšvietimas", kuri užtikrina miesto apšvietimo priežiūrą. Informaciją apie vandalų padarytą žalą jai perdavė savivaldybė.

"Sugadinti buvo keturi šviestuvai. Panašu, kad buvo sušaudyti", – gyventojų įtarimus patvirtino Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė.

Įmonės "Gatvių apšvietimas" generalinis direktorius Dangeras Aleksandrovas tvirtino, kad visada laukiama miestiečių pranešimų apie vienoje ar kitoje vietoje neveikiančius žibintus.

Atkreipiamas dėmesys, kad gyventojų aktyvumas padeda greičiau išspręsti problemą.

"Patys pagrindines miesto gatves kartą per savaitę apvažiuojame ir pasižiūrime, ar veikia visi šviestuvai. Atokiau esančias vietas, kiemus, parkus tikriname rečiau – kartą per ketvirtį. Būna, kad ir šiaip darbuotojai pamato neveikiančių ar suniokotų šviestuvų", – pasakojo vadovas.

Pasak D.Aleksandrovo, visi gedimai fiksuojami specialiame žurnale. Pašalinti juos stengiamasi kuo greičiau. Tačiau pirmenybė teikiama labiau lankomoms, prie mokyklų esančioms vietoms.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

to skeriute purvasklaide

kokie dar Vandalai,vel apsirukei?))ka reiskia Vandalai-rytu germanu gentys.Visiska analfabete...

Taip

Tai policijos neturim? Budejimai , reidai ir bus tvarka.Paskutiniu metu daug blogu ziniu is poilsio parko.

Anonimas

o ką ar parke nėra vaizdo kamerų atrodo tokioje vietoje turėtų būti juk ten visada norisi pasivaikščioti o vyksta dažnai ir nusikaltimai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS