Vogti – kaip į darbą | Diena.lt

VOGTI – KAIP Į DARBĄ

Uostamiesčio parduotuvės neatsigina vagių. Kai kurie jų įsigudrina ko ne kasdien gvelbti brangius daiktus iš to paties prekybos centro, tačiau apie tai prekybininkai sužino tik gerokai vėliau, peržiūrėję vaizdo stebėjimo kamerų įrašus.

Vienas tokių vagių buvo įsisukęs į buitinės technikos parduotuvę Taikos prospekte. 27 metų vaikinas čia ateidavo kaip į darbą.

Prieš savaitę, vasario 20 d., apie 11 val. šis jaunuolis čia nugvelbė nešiojamąjį žaidimų kompiuterį, kuris vertinamas 350 eurų.

Pareigūnai iš parduotuvės vaizdo įrašo pažino įtariamąjį ir po kelių valandų sulaikė jį Audros gatvėje.

Tąkart policininkai pas vaikiną rado pavogtą daiktą ir grąžino jį parduotuvei, o vagį patupdė į areštinę.

Panašu, kad jis už grotų neužsibuvo ir po kelių dienų išėjo į laisvę.

Tuo metu pareigūnai toliau dirbo su parduotuvės darbuotojais.

Peržiūrėdami kitų dienų vaizdo kamerų įrašus, jie išsiaiškino, kad tokią pat vagystę jaunuolis įvykdė vasario 14 ir 17 d. Abiem atvejais jis pagrobė kompiuterius, vertus 350 eurų.

Dabar vagystes tiriantys pareigūnai skelbia ieškantys įtariamojo apklausai. Jeigu praėjusią savaitę jis būtų sulaikytas ilgesniam laikui, dabar gaišti laiko paieškoms netektų.

Dar vienas vagis sekmadienį buvo sulaikytas Priestočio gatvėje esančioje parduotuvėje. Apsaugininkai sulaikė 40-metį vyrą, kuris nesumokėjo už prekes 200 eurų.

Apie vagystę daugiau nei po pusės mėnesio policijai pranešė Herkaus Manto gatvėje įsikūrusios kosmetikos priemonių parduotuvės administracija.

Atsakingi darbuotojai kreipėsi į policiją vasario 18 d., teigdami, kad vasario 1-ąją 16.25 val. čia buvo pavogta prekių, vertinamų 204 eurais.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

...

Aišku kad į darbą - teisėjams juk REIKIA!

Joo

Teisėjai taip pat eina į darbą...

Lietuviškas centas

Į darbą - vogti! Valstybėje isvogta simtai milijonu, o isvoge tie kurie Darbe.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS