Žemaitijoje policininkai tramdė smurtautojus | Diena.lt

ŽEMAITIJOJE POLICININKAI TRAMDĖ SMURTAUTOJUS

Smurtas prieš artimuosius ir svetimus vis dar būdingas lietuviams.

Savaitgalį Žemaitijoje pareigūnai tramdė motiną nužudyti bandžiusį vyrą ir kitą chuliganą, viešoje vietoje pakėlusį ranką prieš porą.

Šeštadienį pareigūnai skubėjo į Kretingos rajone esantį Kašučių kaimą.

Čia 43 metų vyras puolė savo motiną. Jis pastūmė 83 motiną, stvėrė ją už gerklės, ranka užspaudė jai burną ir grasino uždusinti.

Moteris laiku sulaukė pagalbos. Policininkai sulaikė smurtautoją, nustatė, kad jis sunkiai apgirtęs (2,55 prom.). Vyras pateko į areštinę. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą.

Sekmadienio naktį, 2.45 val., Plungėje, pačiame miesto centre, Laisvė alėjoje, matant aplinkiniams, 57 metų vyras smogė į veidą 49 metų moteriai ir 42 metų vyrui.

Policininkai ėmėsi tirti chuliganiško poelgio priežastis ir aplinkybes.

Vėlų šeštadienio vakarą Palangos policininkai skubėjo į kurorto J.Šliūpo gatvę. Čia savo namuose girtas (1,86 prom.) 53 metų vyras sumušė savo devynmetį anūką.

Sumuštą vaiko veidą apžiūrėjo ligoninės medikai, suteikė pirmąją pagalbą ir išleido beniuką gydytis ambulatoriškai.

Senelis uždarytas į areštinę.

Sekmadienio naktį, apie3 val., Klaipėdoje, Kuncų gatvėje, neblaivus (1,52 prom.) 34 metų vyras mušė savo žmoną. Moteris iškvietė policiją, bet į medikus nesikreipė.

Smurtautojas taip pat pateko už grotų. 13 ir 12 metų poros vaikus policininkai perdavė seneliams, kur jiems kol kas bus saugiau.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ist

Žemaitija iki Nevėžio ir Šventosios rytuose

SUSIJUSIOS NAUJIENOS