Gal norite išpuikusio katino? | Diena.lt

GAL NORITE IŠPUIKUSIO KATINO?

Ilinojaus (JAV) valstijos Morton Grou miesto gyvūnų prieglaudoje dienas leidžia pats reikliausias pasaulyje katinas.

7-mečio keturkojo Bruno kaprizai įgriso prižiūrėtojams, todėl nusprendė ieškoti žmonių, norinčių pasiimti jį į namus. Skelbime perspėjama, kad naujiesiems šeimininkams teks būti atsakingiems ir apsišarvuoti didele kantrybe. Mat 10 kg sveriantis katinas laks tik jam patikusioje patalpoje, o teiksis žaisti tik su vieninteliu žaislu – ant pagalio pririšta plunksnele.

Kai Bruno išalksta, jis, atsitūpęs ant užpakalinių kojų ir atkišęs išsipūtusį pilvą, pradeda be perstojo miauksėti. Būsimi šeimininkai turės žinoti, kad katinui nepatiks, jei norėsite paglostyti pilvą – gali užsirūstinti.

Prieglaudos atstovai teigia, kad keturkojis bus puikus augintinis tiems, kurie turi humoro gyslelę ir labai daug laisvo laiko.

Uoliesiems tėveliams

Nauji mokslo metai čia pat, todėl tėveliams ne katinai galvose. Rinkdamiesi kuprinę atžalai, pagalvokite ne tik apie kuprinės patogumą, bet ir apie vaiko saugumą. Pirkdami pažiūrėkite, ar kuprinė turi atšvaitus. Lietuvoje, kur didžiąją mokslo metų dalį rytais, o net ir po pamokų būna tamsu, vaikai privalo turėti atšvaitus. Ir čia negali būtų jokių kompromisų. Saugumas yra svarbiausias. Jeigu esate nupirkę kuprinę be atšvaitų, tai nupirkite ir prisiuvamų arba prisegamų atšvaitų, kuriuos pritvirtinsite prieš rugsėjo 1-ąją.

Kai kurie tėvai kuprines nusprendžia pirkti internetu. Ir nebūtinai tam, kad sutaupytų – galbūt tiesiog rado jų atžalai patinkantį modelį, kurio kitur nėra. Ypač, jei tai pirmoji kuprinė, pirkinį išbandykite: ar petnešos sutrumpės tiek, kiek reikia, ar kuprinė apskritai patogi.

"Kokteilio" pozicija

Laikai keičiasi, tačiau tėveliams prieš rugsėjo 1-ąją (šiemet – 3-iąją) buvo, yra ir bus labiau neramios dienos nei patiems vaikams.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zelemunčikas

Ačiū,nereikia,mano duktė išpuikusi labiau.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS