Prezidentas – jau aiškus? | Diena.lt

PREZIDENTAS – JAU AIŠKUS?

Iki prezidento rinkimų liko mažiau nei mėnuo. Ponas N sunerimo: "Ką, gal tik vienas kandidatas bus šį sykį? O kur kiti?" Toks įspūdis jam susidarė, nes tik vienintelio herojaus ir būsimo šalies gelbėtojo atvaizdas kibirkščiuoja visoje Klaipėdoje, o ypač – senamiestyje. Čia jis iš vitrinų spindi holivudine šypsena ir kartais rodosi, jog šelmiškai merkia akį: "Nagi, balsuok už mane, pamatysi, nenusivilsi." Ponui N neramu, kur dingo kiti pretendentai į prezidentus, kodėl jų nematyti ir negirdėti? Ar jie mano, kad klaipėdiečiai neis balsuoti, todėl į prezidentinę kampaniją pajūryje investuoti neverta? Kandidatai labai klysta, įsitikinęs ponas N, manantis, jog dėl tokio ignoravimo rinkėjai gali ir įsižeisti. Tada tegul nepyksta pralaimėjusieji. Jie savo rankomis padarė taip, kad žmonės jų nepamiltų.

Pokalbis su sužadėtiniu

– Brangusis, ar prašei tėvo leidimo mane vesti?

– Taip, brangioji. Vakar paskambinau jam į kontorą ir tiesiai paklausiau.

– Ką jis atsakė?

– Jis atsakė: "Nežinau, kas skambina, bet sutinku."

Šypsnio paslaptis

Monos Lizos šypsenoje nėra jokios paslapties. Pažvelkite į ją – tai tipiška žmona, kuri tik ką išleido jūsų atlyginimą ir nežino, kaip jums apie tai pasakyti.

Literatūrinis atradimas

Kai Conano Doyle’io "Baskervilių šuo" buvo išverstas į korėjiečių kalbą, daugelis senųjų detektyvo gerbėjų labai nustebo, netikėtai paaiškėjus, kad Sherlockas Holmesas vis dėlto buvo virėjas.

Praktinis patarimas

Jei norite, kad naujienos visada būtų šviežios, laikraštį laikykite šaldytuve.

Blogio šaknys

Pinigai – tai blogis. Jie trukdo verslininkams mylėti mokesčių inspekciją.

Českos sekretorė (397 725; gyvenimo aprašymas: esu senas parašiutininkas, gerai orientuojuosi miške, diktantus rašau be klaidų)

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tomas

Atsiprašau už klaidą: skaityti: ,, po karūnom".

tomas

Protai nespindi po karųnom, o sužiba po močiučių skarelėmis. Rinksime INGRIDĄ.

močiutė

Nežinau, kokios nuotraukos ten pakabintos, bet vienas pretendentas tikrai jau pasijuto išrinktu, nes jau ir kandidatai į jo buvusią vietą parinkti....Skaičiuokime vištukus rudenį, mielieji....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS