Ruduo ir vestuvių metas | Diena.lt

RUDUO IR VESTUVIŲ METAS

Lietuvoje plinta nauji vestuvių papročiai. Jei anksčiau šią šventę vaikams iškeldavo tėvai, dabar jaunavedžiai patys moka už vestuves ir organizuoja šventę, kuri patinka jiems, o ne giminaičiams. Įsimintiną tuoktuvių ceremoniją ir šventę po jos suorganizuoti nelengva, todėl galvojantiems apie santuokų įžadus neprošal patarimai, kaip susiplanuoti tobulas vestuves.

Norėdami suorganizuoti vestuves, kurių visos smulkmenos būtų apgalvotos, pradėkite tai daryti anksčiau. Net miesto vestuvėms, kai po ceremonijos jaunavedžiai su artimaisiais vakarieniauja restorane, reikia jūsų dėmesio: paragauti meniu, apgalvoti dekoro elementus, užsakyti stalo korteles, meniu, pasirūpinti savo įvaizdžiu.

Vestuvės – tai pirmiausia yra dviejų žmonių šventė, todėl nespręskite po vieną. Žinoma, gal nuotakai ne taip svarbus apšvietimas ar garsas, o jaunajam – jos suknelė. Tačiau turite pasikalbėti apie jums svarbius akcentus ir leisti toje srityje vienas kitam daugiau.

Nebijokite susitikti su keletu vestuvių planuotojų, vedėjais, fotografais ir žmonėmis, kurie tiesiogiai dirbs per jūsų vestuves. Turi ne tik sutapti jūsų požiūris, įsivaizduojama šventės stilistika, bet ir asmeninės simpatijos.

Pagrindinė taisyklė – užsisakysite anksčiau, gausite geras kainas. Nebijokite tartis. Negalvokite šabloniškai, kad jeigu jūsų vestuvės nedidelės ar atokesnėje Lietuvos vietoje – jos bus neįdomios garsesniems ir populiaresniems profesionalams. Tik kalbėdamiesi galite surasti sprendimą.

Viena populiariausių tendencijų, atėjusių iš užsienio, – teminės vestuvės. Vieni prisimena bendrus pomėgius ar vietas, kur vyko pirmieji pasimatymai. Kiti – pasirenka vestuvių simbolį, o tretiesiems užtenka derančių vestuvių spalvų.

Linksmieji tirščiai

Vedybos suteikia galimybę dviese spręsti problemas, kurių niekada neturėtumėte vienas.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS