Sumokėjo kaimo skolas | Diena.lt

SUMOKĖJO KAIMO SKOLAS

Kai kurie pasaulio futbolo čempionate sėkmingai žaidę ir premijas gavę futbolininkai parodė, kad jie turi gerą širdį.

Vicečempiono titulą iškovojęs Kroatijos rinktinės puolėjas Ante Rebičius sumokėjo visų gimtojo kaimo gyventojų, o jų yra apie 500, skolas. Netoli Splito gimęs ir augęs A.Rebičius, būdamas 19 metų, išvyko žaisti į Italiją, "Fiorentinos" klubą, tačiau niekada nepamiršo savo šaknų.

Geriausio jaunojo futbolininko vardą pelnęs 19-metis prancūzas Kylianas Mbappe visą premiją, gautą už pergalę Rusijoje, paaukojo labdarai. 470 tūkst. eurų jis pervedė organizacijai, kuri nemokamai treniruoja sergančius ir neįgalius vaikus.

Futbolo pasaulyje, kuriame žvaigždės gauna neįsivaizduojamo dydžio premijas, panašių pavyzdžių yra nemažai. Antai prieš dvejus metus po pergalės Europos čempionate portugalų puolėjas Cristiano Ronaldo į fondą kovai su vaikų vėžiu pervedė 275 tūkst. eurų.

Vokietijos rinktinės saugas Mesutas Ozilas, 2014-aisiais laimėjęs planetos pirmenybes, apmokėjo 23 operacijas brazilų vaikams. Futbolininkas kilniam tikslui išleido 400 tūkst. eurų.

Kad išliktumėte gražios

Tvankiomis vasaros naktimis odai reikia leisti kvėpuoti, todėl nenaudokite tiršto ir riebaus kremo. Jį, pagal odos tipą pasirinkusios moterys, keiskite lengvesnės tekstūros ir konsistencijos kremu ar emulsija.

Karštomis dienomis atgauti gaivumo ir vėsumo pojūtį gali padėti speciali kūno dulksna ar gaivinamasis veido tonikas arba losjonas.

Anot specialistų, kūno dulksna, kuri ne tik atgaivina, bet ir padeda pašalinti nemalonų dėl prakaitavimo atsiradusį kvapą, praturtinta antioksidantais.

Taip ne tik atgaivinsite kūną, bet ir suteiksite jam reikalingą apsaugą nuo laisvųjų radikalų poveikio.

Linksmieji tirščiai

Du medžiotojai prie kaimo aptiko šviežias tigro pėdas.

– Eik pažiūrėti, kur jis nuėjo, – pasiūlė vienas.

– O tu?

– Aš eisiu į priešingą pusę, pažiūrėsiu, iš kur jis atėjo.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS