Iš darbo važiavęs ir dingęs jaunas vyras rastas negyvas | Diena.lt

IŠ DARBO VAŽIAVĘS IR DINGĘS JAUNAS VYRAS RASTAS NEGYVAS

  • 9

„Kauno dienos“ redakciją pasiekė sunerimusios moters pagalbos prašymas – nuo penktadienio be žinios buvo dingęs jos 32-ejų metų brolis. Pirmadienio vakarą policija pranešė, kad vyras kūnas rastas Druskininkų sav., Drapalių kaime. Toje vietoje rastas automobilis "VW Caddy" ir vyro telefonas.

Pirminiais duomenimis, vyras nusižudė.

„Paskutinį kartą jo buvimo data ir laikas fiksuoti birželio 22 d. apie 19 val. Alytaus apsk., Seirijuose“, – portalui pasakojo mergina.

Pasak jos, brolis tą dieną važiavo darbiniu automobiliu iš darbo į namus. Seirijuose jis išleido kartu vykusį kolegą ir važiavo į Stračiūnų kaimą. Čia prie darbo objekto jis turėjo pasiimti savo asmeninį automobilį.

Policijos duomenimis, bendrovė, kurioje dirba dingęs vyras vadovas nurodė, kad darbovietės teritorijoje yra likęs vyro automobilis.

Apie vyro dingimą pirmadienio popietę pranešė ir Alytaus policija. Pareigūnų pranešime rašoma, kad birželio 23 d. apie 16 val. 30 min. į Druskininkų policijos pareigūnus kreipėsi moteris, kuri prašė padėti surasti jos dingusį sūnų.

Kaip teigiama išplatintame pranešime, vyro ieškojo Druskininkų policijos pareigūnai. Birželio 24 d. į pagalbą buvo pasitelktas Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnis.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

...

Pagaliau ir tie psich.grifai sulaukė savo laimės valandos, vėl su savo reklama iššoko... ach ir minta jie svetimu skausmu.

j

Visiskai nulis informacijos del ko jis "nusizude".....

Exrasencas

Mano viena is versiju pasitvirtijo, nusisoves tikriausiai rastas... bet va kodel? Kyla klausymas...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS