Automagistralėje nuo Raseinių link Ariogalos atsivėrė duobė, nukentėjo keli automobiliai | Diena.lt

AUTOMAGISTRALĖJE NUO RASEINIŲ LINK ARIOGALOS ATSIVĖRĖ DUOBĖ, NUKENTĖJO KELI AUTOMOBILIAI

  • 20

Automagistralėje nuo Raseinių link Ariogalos ketvirtadienio vakarą atsivėrė duobė, fiksuoti keli eismo įvykiai, žmonės nenukentėjo.

„Kelyje atsivėrė duobė ir kelios eismo priemonės nukentėjo, pakliuvę į eismo įvykius. Žmonės nenukentėjo“, – BNS ketvirtadienį po 20 val. patvirtino Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pareigūnas.

Pasak pareigūno, atsivėrusios duobės dydis siekia apie kvadratinį metrą.

Naujasis Raseinių meras Arvydas Nekrošius feisbuke paskelbė, kad automagistralėje ties Butkiške įlūžo viadukas. Anot mero, paskelbusio nuotrauką iš incidento vietos, panašu, kad išplautas pagrindas.

GALERIJA

  • Automagistralėje nuo Raseinių link Ariogalos atsivėrė duobė, nukentėjo keli automobiliai
  • Automagistralėje nuo Raseinių link Ariogalos atsivėrė duobė, nukentėjo keli automobiliai
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

tai

si teritorija tapo savos saikos nebaudzuamumo dimensijos pavyzdziu kad visi dar nepabege nekeltu jokiu ??? pries juos nes sie setono tarnai ir /viska/ gali ???z=0

Vilnietis

Kaltų nebus nes ŠAIKA veikia 30 metų. Tiltai griūva -pinigai bira į kišenes.

>>>>>> durneliui nepisk proto

Pasalpini, socializmo laikai praejo, tavo kolukio pirmininkas karbauskis atgal tarybiniu ukiu negrazins. Bet turiu ideja, gali ciuozti i Rusija ir Baltarusija, tenai kolukiai dar gyvi. Tenai galesi girtas voliotis ganyklose, o kolukis ir toliau mokes tau atlyginima. O dar ir tavo mylimos Nivos pardavinejamos. O jei dar ir pasiusi savo vaikus i mirti zudyti ukrainieciu, tau Niva ir padovanos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS