Be žinios dingo alytiškė – svarbi bet kokia informacija | Diena.lt

BE ŽINIOS DINGO ALYTIŠKĖ – SVARBI BET KOKIA INFORMACIJA

  • 1

Alytaus policija ieško moters, kuri jau penktą dieną dingusi be žinios. 

Policija praneša, jog sausio 9 d. gautas vyro pranešimas, kad sausio 5 d. apie 13 val. 30 min. iš namų, esančių Alytuje, Likiškėlių g. išėjo ir iki šiol negrįžo jo dukra Laima Fadejeva.

41-erų metų moteris yra apie 164 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, juodais pusilgiais plaukais. Ji vilkėjo juodos spalvos puspaltį ir kelnes, avėjo rudos spalvos aulinius batus.

Gyventojus, ką nors žinančius apie moters buvimo vietą ar ją mačiusius, prašoma informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Giedrių Šimoniūtį telefonu +370 700 65 728, mob. tel. nr. +370 679 27832 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zita

Alytus mano senasis Dzukijos gražusis kraštas Dzukai gerieji žmones .Pasirupinkite savo tevinainiu bedomis .Juk bet kam Neduok Dieve niekam ir Nei vienam pradingti tokiu šaltu oru .Baisu tik blogiausiai teveliams negalvoti.Ramiai pasiruošti laukti ir tikėtis .Mintimis ir geraja energija .Jai tik geriau bus ir suteiksite jegu.Mergaitei .Penkta diena dar laiko daug bet nenustokite tiketis .Labai jums padeti noriu ir tai darysiu nuoširdziai .Pamatysite viskas bus gerai.....Juk jauna tvarkinga mergaite

SUSIJUSIOS NAUJIENOS