Kazlų Rūdoje dingo 10-ties metų berniukas | Diena.lt

KAZLŲ RŪDOJE DINGO 10-TIES METŲ BERNIUKAS

  • 4

Policija ieško Kazlų Rūdoje iš namų dar praeitą savaitę išėjusio ir dingusio 10-ties metų berniuko.

Kazlų Rūdos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mažamečio Kajaus Jurgelaičio (gim. 2008 m.) buvimo vietos nustatymo, pranešė policija.

Penktadienį berniukas išėjo iš namų, esančių Kazlų Rūdos savivaldybėje, Krūvelių kaime. Jis yra smulkaus kūno sudėjimo, apie 140 centimetrų ūgio, išeidamas iš namų dėvėjo tamsiai mėlynus šortus ir chaki spalvos palaidinę trumpomis rankovėmis, avėjo juodas gumines šlepetes.

Policija pažymi, kai vaikas iš namų pabėga ne pirmą kartą, gali lankytis viešose vietose, oro uostose, parduotuvėse, turguose. Taip pat gali stabdyti pravažiuojančius automobilius, pasakoti išgalvotus dalykus ir prašyti kur nors nuvežti.

Turinčius ikiteisminiam tyrimui reikšmingos informacijos ar pastebėjus šį vaiką, prašoma pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba informuoti Kazlų Rūdos policiją tel. nr. 8 611 52473 arba tel. nr. 8 698 54352.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

Mamą reikia papurtyt... gal dar viena ... ?

TEVAS PIJOKAS MOTINA KURVA

labai darni seima , jei vaikai bega is namu

kol

musu /globejai/os/ priimines pidopabegelius o atsakingos istaigos nesiims priemoniu tai sitas /demokratinis/ briuselio kapitalizmas naikins visas tautas nesugebancias apsiginti nuo terorizmo ir kriminalo kuris neretai siekia ir valdancias jegas......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS