Ketvirtadienį per eismo įvykį žuvo motociklo vairuotojas | Diena.lt

KETVIRTADIENĮ PER EISMO ĮVYKĮ ŽUVO MOTOCIKLO VAIRUOTOJAS

  • 0

Praėjusią parą - ketvirtadienį, - pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, mūsų šalies keliuose įvyko 13 eismo įvykių. Vieno eismo įvykio metu žuvo žmogus, 65 m. motociklo vairuotojas. 

Per eismo įvykius sužeista 12 žmonių, tarp kurių - 3 nepilnamečiai: 11-metis dviračio vairuotojas, 15-metis pėsčiasis ir 17-metė keleivė.

Du eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai, per vieną avariją buvo sužeistas žmogus. Per parą įvyko 48 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo.

8.55 val., Širvintose, Vilniaus ir P. Cvirkos gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio išvažiuojantis automobilis „Opel Zafira“ nedavė kelio pagrindiniu keliu važiavusiam motoriniam dviračiui ir su juo susidūrė. Įvykio metu buvo sužeistas dviratį vairavęs 71 m. vyras, dėl kojos lūžimo jis gydomas ambulatoriškai.

11.15 val., Vilniuje, Laisvės prospekto ir J. Baltrušaičio gatvių sankryžoje, 20-mečio vaikino vairuojamas automobilis „Opel Vectra“, įvažiavo į sankryžą degant draudžiamam šviesoforo signalui ir susidūrė su neblaivaus 43 m. vyro vairuojamu automobiliu „Škoda Octavia“. Po susidūrimo nevaldomas „Opel Vectra“ atsitrenkė į šviesoforą ir jį nulaužė. Įvykio metu buvo sužeistas automobilio „Škoda Octavia“ vairuotojas, kuris gydomas ambulatoriškai, vyrui nustatytas lengvas, 0,74 prom. girtumas.

12.52 val., Vilniuje, A. Jakšto gatvėje, automobilį BMW vairavęs 36 m. vyras, važiuodamas atbulas, partrenkė 81 m. pėsčiąją, kuri dėl šlaunikaulio lūžio paguldyta į ligoninę.

13.14 val., Vilniaus rajone, Minsko plente, sankryžoje Minsko pl.-Rukainiai-Senasalis, automobilis „Nissan X-Trail“, vairuojamas 59 m. vyro, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu motociklu „Aprilia Pegaso 650“, vairuojamu 65 m. vyro. Motociklo vairuotojas žuvo eismo įvykio vietoje.

14.29 val., Vilniuje, Nemenčinės plente, privažiuojant prie sankryžos su Saulėtekio alėja, 46 m. automobilio „Chrysler 300C“ partrenkė nenustatytoje vietoje, nors matomumo zonoje buvo pėsčiųjų perėja, į kelią įbėgusį 15-metį berniuką. Dėl sužalojimų paauglys paguldytas į ligoninės traumatologijos skyrių.

15.52 val., Vilniuje, Eišiškių plente ties sankryža su Kirtimų gatve, įvykus techniniam gedimui kelyje sustojo krovininis automobilis „MAZ“, iš kurio ant važiuojamosios dalies ištekėjo tepalas. Važiavęs tuo pačiu keliu motociklas „Suzuki GSF 650 SA“ užvažiavo ant ištekėjusio tepalo ir, nesuvaldytas 25 m. vairuotojo, apvirto. Griūdamas motociklo vairuotojas susižalojo ir yra gydomas ambulatoriškai.

Policija primena, kad savaitgalį Lietuvoje lankantis popiežiui Pranciškui, Vilniuje ir Kaune dirbs šimtai pareigūnų, bus daug eismo ribojimų. Numatoma, kad į susitikimus su Šventuoju Tėvu vyks daug žmonių, tad keliuose numatomas intensyvus eismas. Policija pataria suplanuoti keliones, vykimą į renginius, kad būtų išvengta nereikalingos skubos ir sumaišties.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS