Molėtų rajone susidūrė vilkikas ir vaikus vežęs autobusas: sužeisti du mokytojai, keturi moksleiviai | Diena.lt

MOLĖTŲ RAJONE SUSIDŪRĖ VILKIKAS IR VAIKUS VEŽĘS AUTOBUSAS: SUŽEISTI DU MOKYTOJAI, KETURI MOKSLEIVIAI

Molėtų rajone penktadienį susidūrus vaikus vežusiam autobusui ir vilkikui MAN, nukentėjo keturi vaikai ir dvi mokytojos. Policija teigia, kad sužalojimai gyvybei grėsmės nekelia.

Vaikai atvyko iš Vilniaus miesto ir dalyvavo ekskursijoje. Nukentėjo trys mergaitės ir vienas berniukas, visi jie gimę 2011 metais.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė Eltai sakė, kad autobuse buvo vežami 32 mokiniai ir trys mokytojai.

„Vaduoti nieko nereikėjo, prispaustų žmonių nebuvo, ugniagesiai tik padėjo išlipti (iš transporto priemonės – ELTA)“, – Eltai sakė E. Zdanevičienė.

9.53 val. BPC skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Molėtų rajone, Čiulėnų seniūnijoje, Rudilių kaime, Vadinėlio gatvėje, susidūrė autobusas su sunkiasvoriu automobiliu.

„Pirminiais duomenimis, autobusas, vežęs vaikus, susidūrė su vilkiku kelyje Vilnius–Molėtai, 68 kilometre, ties „Abromikos“ degaline“, – Eltai sakė Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Violeta Ginaitienė.

„Keliavo Vilniaus miesto vaikai, pirminiais tyrimo duomenimis, juos vežęs autobusas, išvažiuodamas iš šalutinio kelio į pagrindinį kelią Vilnus–Utena, nepraleido vilkiko ir transporto priemonės susidūrė“, – Eltai sakė V. Ginaitienė.

Abu vairuotojai buvo blaivūs.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Molėtų miesto priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Gairės: Molėtų rajonas, avarija LT, autobusas, vaikai, vilkikas
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Tai

i pasekmės, kad išdraskė visas mokyklas gyvenvietėse ir tampo vaikus po visą Lietuvą

Kas

Autobusų vairuotojai neturėtų dirbti po 15 val kad ir su pertrauka ir bendras vairavimo laikas nevirstų 9 val bet to sakyčiau bendras 12 val o jei vairuoti naktį tai pertrauka tarp 4.5 val vairavimo ir bent 2-3 val poilsio nes man teko išvadai 21;00 Vilnius Klaipėda ir grįžti 6;30 ryte ,visą laiką be poilsio tik 15min Kaune ir 30 Klaipėdoje ir pakeliui atoluose po kelias minutes.Stojau beveik visose degalinėse nes 30 min pavairuoji ir traukia sapnan!

Komentaras

Mokyklų uždarymo pasekmės - sužeisti vežiojami vaikai ir mokytojai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS