Panevėžyje sutrikus vairuotojo sveikatai įvyko avarija: medikams išgelbėti vyro nepavyko | Diena.lt

PANEVĖŽYJE SUTRIKUS VAIRUOTOJO SVEIKATAI ĮVYKO AVARIJA: MEDIKAMS IŠGELBĖTI VYRO NEPAVYKO

  • 10

Panevėžyje mirė automobiliu į medį atsitrenkęs vyras. Pirminiais duomenimis, jam vairuojant sutriko sveikata.

Teisėsaugos duomenimis, šeštadienį, apie 15 val. 49 min. Panevėžyje, J. Janonio g., automobilis VW PASSAT, vairuojamas vyro (gim. 1991 m.) atsitrenkė į medžius.

Pirminiais duomenimis vairuotojui sutriko sveikata. Jis reanimuojamas įvykio vietoje, deja medikams išgelbėti vyro gyvybės nepavyko.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

>>>Siūlau \\\\\.../////

>tamstai pas psichijatrą apsilankyti,smarkiai nusišneki.

O ar

galejo toks zmogus gauti mediku leidima vairuoti? Ogi - zaprosto,kaip sakoma! Nes niekas nieko ir netikrina! Matai stikline,girdi,kai kviecia isgerti - ir tinkamas! O jei dar su vokeliu ateini... O jau del psichikos,tai butu nonsensas,jei tikrintu! Uztai vairuoja agresyvus,neadekvatus,nuolat kazka irodinejantys aplinkiniams ir sau. Arba tokie flegmos,kad jokio greito sprendimo ir reakcijos. Blogiausia,kad tas pats ir ginklui gauti! Nors,automobilis - irgi ginklas!

Pažymos

Dulkys planuoja, kad medicinos pažymos būtų išduodamos kiekvieną dieną kai sėdama prie vairo, medžiotojams vykstantiems į medžioklę, policininkams, prokurorams, teisėjams prieš einant į darbą, karimimkams ir kareiviams prrieš išduodant ginklą, seimo nariams prieš balsavimą. Labai gera prevencija. Tai kelias į gerovės valstybę.. .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS