Per parą keliuose sužaloti net 7 žmonės | Diena.lt

PER PARĄ KELIUOSE SUŽALOTI NET 7 ŽMONĖS

  • 0

Praėjusią parą, balandžio 24-ąją, Lietuvos keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 7 žmonės.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, užregistruoti 63 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės nenukentėjo. 1 eismo įvykį sukėlė neblaivus vairuotojas.

Trečiadienio rytą Vilniuje iš kiemo išvažiuojančio automobilio buvo partrenktas dviračių taku važiavęs dviratininkas. Tuo pačiu metu Jonavos rajono Ragožių kaime traktorius užvažiavo ant pėdos pėsčiajam.

Vidurdienį Utenos rajone, Atkociškių kaime, kelyje Kupiškis-Utena, senjoras partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusį pėsčiąjį.

Popietę Vilniuje elektriniu paspirtuku šaligatviu važiavusi 23 metų mergina atsitrenkė į iš kiemo išvažiuojantį automobilį ir susižeidė. Taip pat Vilniuje automobilis įvažiavo į sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui su pritvirtinta žalia rodykle ir nepraleido per sankryžą degant žaliam šviesoforo signalui važiavusio autobuso ir su juo susidūrė. Susidūrimo metu autobuse susižalojo 52 metų keleivė, kuri paguldyta į ligoninę. Vakare, taip pat Vilniuje, į kairę sukantis automobilis nepraleido tiesiai važiavusio motociklo, įvykio metu 37 metų motociklo vairuotojas susižalojo. 

Gairės: nelaimė, nelaimė keliuose, eismo nelaimė, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS