Per kraupią avariją žuvo du žmonės | Diena.lt

PER KRAUPIĄ AVARIJĄ ŽUVO DU ŽMONĖS

  • 3

Šeštadienio popietę Švenčionių rajone įvyko kraupi avarija.

Lengvasis automobilis apie 15 val. apsivertė kelyje tarp Stanislavavo ir Mielagėnų, maždaug 5 km nuo Stanislavavo kaimo.

Atvykę pareigūnai aptiko apsivertusį „Honda“ markės automobilį. Du žmonės – vairuotojas ir šalia sėdėjęs keleivis – žuvo, kiti du keleiviai  – stipriai sužaloti ir išvežti į ligoninę.

Automobiliu važiavo maždaug 25-30 metų vyrai. 

Pagal pirminę informaciją, du iš nukentėjusių buvo prispausti automobilyje.

GALERIJA

  • Per kraupią avariją žuvo du žmonės
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Nuomone.

Laimei ,kad tokiem pridurkam nepasipainiojo niekuo deti zmones.Didinti pazeidejam baudas ,atimti automobilius ir ju saskaita daugiau keliu patruliu.

Jurga

Jaunimas vairuoja labai neatsakingai jie tiesiog mėgaujasi darydami pažeidimus kelyje, galima vardyti begales pažeidimų, tiesiog daugumai KET negalioja.

SIMAS

Nesilaiko vairuotojai KET taisyklių, vaziudami i pagrindinį kelią, kalbasi telefonais, nepraleidzia važiuojančių pagrindiniu keliu, tai buvo penktadieni apie 19 val. Zemuose Kaniukuose, Kaune. Ties, parduotuvele, išvažiavo mrgina,moteris i pagrindinį kelią nepraleidusi pagrindiniu keliu vaziuojancio Audi, gerai, kad Audi vairuotojas spejo sustabdyti likus iki susodurimo keletui metrų, zmones lengvabudiskai elgesi negalvodami apie pasekmes ir nekaltų žmonių žūtis...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS