Policija prašo atsiliepti mačiusius, kaip šuo įkando žmogui į ranką | Diena.lt

POLICIJA PRAŠO ATSILIEPTI MAČIUSIUS, KAIP ŠUO ĮKANDO ŽMOGUI Į RANKĄ

  • 4

Pareigūnai ieško liudininkų, mačiusių įvykį, kaip šuo Alytuje įkando žmogui į ranką.

Alytaus pareigūnai atlieka administracinę teiseną dėl gyvūnų gerovės ir apsaugos įstatymo ir kitų gyvūnų gerovės ir apsaugos, atskirų rūšių gyvūnų ženklinimo ir registravimo reikalavimus reglamentuojančių teisės aktų pažeidimo.

Policijos duomenimis, Alytuje, Ligoninės gatvėje, galimai bokserio veislės šuo įkando piliečiui į rankos plaštaką.

Asmenis, mačiusius minėtą įvykį ar turinčius reikšmingos informacijos, policija prašo informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Deivydą Pašukonį tel. +370 700 65729, mob. tel. +370 614 79364, el. paštu deivydas.pasukonis@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

GALERIJA

  • Policija prašo atsiliepti mačiusius, kaip šuo įkando žmogui į ranką
  • Policija prašo atsiliepti mačiusius, kaip šuo įkando žmogui į ranką
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pasipiktines

uab policija dirbtu savo darba viskas butu gerai. istatymu prirasyta pilna tik nera kas kontroliuotu, todel tokia nesamone ir yra pas mus visuomeniai. Ne vien su sunimis problema, su keliu eismo taisyklem tas pats, kas ka nori tas ta daro. Policijos darba turi dirbt visuomene ir tai ne faktas kad policija atliks savo pareiga.

Gana

Apie tuos šunis šokinėti. Palaidi, be antsnukių, šika, myža aikštėse ant medžių, aolpkandžioja žmones. Myliu gyvūnus, bet turi būti ribojimai kur vedžioti, kaip vedžioti. Baudos už taisyklių nesilaikymą. Paleidžia nuo pavadėlio, pašika kur papuola, o savininkas apsimeta, kad nemato. Nesurenka išmatų ir nueina.Gėda.

Sudrausminti

Žmonės nebūkime abejingi ir sudrausminkime tuos, kurie gyvena kitų žmonių gyvenimais ir aplinkui mato tik kitus, sąve skaito labai teisingais ir protingais. Viskas negerai, visur negerai. Koks jūsų reikalas, kas vedžioja šunis, laiba mergina, ar stora ponia? Užsidėkite sau apynasri, nes lojate garsiau už šunį..’.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS