Savaitgalį įvyko 38 avarijos su laukiniais gyvūnais | Diena.lt

SAVAITGALĮ ĮVYKO 38 AVARIJOS SU LAUKINIAIS GYVŪNAIS

Savaitgalį Lietuvoje įvyko net 38 automobilių susidūrimai su laukiniais gyvūnais, vieno susidūrimo metu buvo sužeisti 2 žmonės.

Šakių rajone, kelyje Kaunas–Zapyškis–Šakiai, ankstų penktadienio rytą, apie 6.49 val., į kelią įbėgus briedžiui, susidūrimo metu buvo sužeisti du jauni vyrai: vairuotojas ir keleivis, pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Kitos avarijos su laukiniais gyvūnais įvyko Utenos, Alytaus, Šakių, Akmenės, Kretingos, Molėtų, Varėnos, Plungės ir kituose rajonuose, taip pat Vilniuje esančiame Nemenčinės plente, Šiauliuose esančioje Žemaitės gatvėje.

Po dvi avarijas su gyvūnais įvyko Anykščių ir Vilniaus rajonuose.

Po tris avarijas su laukiniais gyvūnais užregistruota Panevėžio ir Rokiškio rajonuose.

Policija vairuotojus įspėja saugotis susidūrimų su laukiniais gyvūnais.

„Prašome vairuotojų ne tik laikytis leistino važiavimo greičio, bet pasirinkti saugų važiavimo greitį, kelyje būti atidiems, saugotis laukinių gyvūnų, ypač važiuojant užmiesčio keliais anksti ryte, sutemus, esant blogam matomumui“, – sako policija.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Simona

Kas per idiotas rašė straipsnį? 2 žmonės sužeisti- man visiskai neįdomu kiek žmonių sužeista. Kodel neparašyta kiek gyvūnų sužeista ? Ir išvis pati valstybė griauna žvėrelių namus, tai ko jus norit ?? Jau 2 metus kaip negyvenu lietuvoje, bet jei koks straipsnis islenda netycia nu tai kraupu skaityt ant kiek idiotizmas. Kir hitleris... reikia praretint debilus... Uz gyvūnų saugumą !!!!

Anonimas

Kur dėtis žvėrims, jei JŲ NAMAI sunaikinti ????? :(

SUSIJUSIOS NAUJIENOS