Aktorius M. Jampolskis įtariamas vairavęs neblaivus | Diena.lt

AKTORIUS M. JAMPOLSKIS ĮTARIAMAS VAIRAVĘS NEBLAIVUS

  • 12

Aktorius Marius Jampolskis, įtariama, naktį į trečiadienį kelyje Telšiai-Plungė įkliuvo neblaivus vairavęs automobilį „Opel Zafira“, pranešė naujienų portalas 15min.lt

M. Jampolskis portalui teigė antradienio vakarą dirbęs Mažeikiuose. Nors iš anksto neplanavo, po renginio vidurnaktį jis važiavo namo į Vilnių, bet greičiausiai nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo į remontuojamą šalikelę.

15min žiniomis, jam nustatytas daugiau nei 2 promilių girtumas. „Viskas įvyko kelyje Plungė-Telšiai. Aš sustojau šalikelėje, kuri buvo remontuojama, automobilio dešinysis ratas įstrigo žvyre. Sustabdžiau žmogų, kuris bandė ištraukti mano automobilį. Tas žmogus pastebėjo, kad esu išgėręs. Tuomet atvažiavo policijos pareigūnai“, – sakė M. Jampolskis.

Dėl vairavimo išgėrus policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Romualdas

Mano požiūriu, kiekvienas girtas vairuotojas yra potencialus žudikas. Tokie žmonės neturėtų būti visuomenės gerbiami, o kokie 6 mėnesiai kalėjimo, būtų pats tas laikas gyvenimo apmąstymui.

Rasa

Reikia padėkoti žmogui, kuris iškvietė policijos pareigūnus, nes taip apsvaigęs vasara, karštis nelaimė galėjo įvykti su liūdnomis pasekmėmis, kiek jau tokių atvejų yra buvę, o va Leonui blogai, kad apskundė, koks mąstymas.

Karolis Margunovas

Tai jisai jau seniai geria , ir belen ką , svarbu kad svaigintu , visi kas ji pažįsta tai žino ir neslepia , alkocholikas ir reikia jam gydytis kitaip neaisku kaip ten baigsis , padėkite jam artimieji , nevyniokite į vata jo gyvenimo , kitaip buna visko ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS