Alytaus pareigūnai prašo visuomenės pagalbos: gal matėte šį vyrą? | Diena.lt

ALYTAUS PAREIGŪNAI PRAŠO VISUOMENĖS PAGALBOS: GAL MATĖTE ŠĮ VYRĄ?

  • 4

Alytaus policija ieško vyro nuotraukoje, kuris gali būti susijęs su vagyste. 

Alytaus policijos pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl vagystės, kai Alytuje, Santaikos gatvėje esančioje vaistinėje, buvo pasisavinta įvairių prekių.

Nuotraukoje matomas vyras gali turėti tyrimui reikšmingos informacijos, susijusios su šiuo įvykiu.

Asmenis, žinančius ar atpažinusius užfiksuotą vyrą ir galinčius nurodyti jo anketinius duomenis, policija prašo informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Vytenį Licų tel. +370 700 65731, mob. tel. +370 601 22150, el. paštu vytenis.licus@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

GALERIJA

  • Alytaus pareigūnai prašo visuomenės pagalbos: gal matėte šį vyrą?
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Trigubas x

Policija tegul dirba ir aiškinasi ,prie ko cia visuomene . Padekit dar duju gausit

Grybas

Taip mačiau ir ką

matyt nemaciau taciau galvoju kad jis vakcinuotas

ne tik PSD vezdu per prievarta vakcinuotas bet ir QR koda turi... nieko asmenisko tiesiog gerove... galvoju gal kas is skaitytoju vistik noretu aferistiska abonementa elektros paimt ? vos 78 centai kwh su grazia 84 men sutartimi...... a jeigu ne tai elektra brangzs a be sutarciu esantiems elektros tiekimas gali but nestabilus... nu kaip jum ? o gal norit vakcinos ? jei ne tai brangus privalomi testukai laukia jusu... ir nieko cia asmenisko tiesiog biznis.... kaip del nauju vaistineliu pardaveju gerove juos jau pasieke ? ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS