Įtariamąjį vagystėmis policija surado pas draugę | Diena.lt

ĮTARIAMĄJĮ VAGYSTĖMIS POLICIJA SURADO PAS DRAUGĘ

  • 2

Telšių policija įtariamąjį keturiomis vagystėmis surado besislepiantį pas savo draugę.

Viena po kitos įvykdytos vagystės įsibraunant į gyvenamuosius namus privertė gyventojus jaustis nesaugiai, todėl vienas iš pagrindinių Veiklos skyriaus pareigūnų tikslų tapo šių nusikalstamų veikų atskleidimas. Išanalizavę gruodžio 28-ąją, sausio 10, 12 ir 16 dienomis Telšiuose įvykdytų vagysčių aplinkybes ir vyraujantį braižą, pareigūnai nusprendė, kad visas jas įvykdė tas pats asmuo.

Visas vagystes įtariamasis įvykdė į namų vidų patekęs pro pravirus langus ar juos išdauždamas, pranešė policija.

Atskleidus, jog vagystes galbūt įvykdė 33 metų policijai žinomas telšiškis, pradėta intensyvi jo paieška.

Penktadienį policijos pareigūnai nustatė galimą įtariamojo buvimo vietą. Jie pasibeldė į jo draugės buto duris. Nors moteris neigė namuose turinti svečią, o vyras bandė slėptis už miegamojo durų, pareigūnų nuojauta atvedė prie tikslo – įtariamasis buvo surastas.

Iš pradžių kaltę neigęs vyras, prispaustas įrodymų ir įkalčių, pradėjo pasakoti ir nusikalstamų veikų aplinkybes. Įtariamasis tikino, kad sausio 12-ąją iš namo Karaliaučiaus gavėje pagrobtus 2000 eurų jis jau spėjo išleisti. Vis tik dalis kituose namuose pagrobtų juvelyrinių dirbinių, taip pat sausio 16-ąją Saulėtekio gatvėje pagrobti mobiliojo ryšio telefonai rasti. Vieni daiktai jau buvo spėję rasti naujus šeimininkus, kiti buvo pristatyti į lombardą, treti – padovanoti.

Atskleidus keturias gyvenamųjų namų vagystes, paaiškėjo, kad tas pats įtariamasis pernai lapkričio 6 dieną apvogį bendrovės patalpas Statybininkų gatvėje. Tąkart į vidų patekus pro plastikinį langą, buvo pagrobti 825 eurų vertės trys nešiojamieji kompiuteriai.

Ne kartą už vagystes bei kitas nusikalstamas veikas teistas įtariamasis suimtas dviem mėnesiams. Jam gresia laisvės atėmimo bausmė iki šešerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

nijolei

tavo komentaras nepakeis kelis tukstantmecius vyraujancia tendencija, kad vogtiems daiktams VISADA yra paklausa :) net nesivarginsiu paaiskint kodel

NIJOLĖ

Va tuos parazitus ,kurie perka vogtus daiktus ale pigiau ,reikia bausti griežčiau, negu patį vagį ,nes nebūtų paklausos vogtiems daiktams , tai ir vagims būtų sunkiau iškišti vogtą daiktą . Tai vogdamas mąstytų , kur reiks dėti.Sau gi tiek neprisivogsi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS