Per Jonines Kalvarijoje – neblaivaus vairuotojo gaudynės | Diena.lt

PER JONINES KALVARIJOJE – NEBLAIVAUS VAIRUOTOJO GAUDYNĖS

  • 1

Per Jonines Kalvarijoje policija gaudė neblaivaus automobilio vairuotoją.

Šeštadienio vidurnaktį, apie 0.15 val., Aistiškių kaime, policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „VW Sharan“.

Jo vairuotojas padidino greitį ir nuvažiavo. Persekiojamas automobilis Smalnyčėnų kaime, gyvenamojo namo kieme sustojo ir vairuotojas bandė bėgti, pranešė Policijos departamentas.

Sulaikant automobilį vairavusį asmenį, pastarasis aktyviais veiksmais priešinosi Kalvarijos policijos komisariato pareigūnams.

Neblaivus 56 metų įtariamasis uždarytas į Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato ilgalaikio sulaikymo patalpas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai ir vairavimo išgėrus.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

a juk labia svarbu

ne paekt palaukt pakol sustos...a vyti...ginti...varyti gazas dugnas ir taip ka tas nabagas isireztu i kita automobili arba bent pats nuvares nuo kelio ivarytu i medi ir susialotu...uzsimustu... yra auto numeriai, yra telefonai kameros radarai ir mentai trikojai...yra texnines priemones...bankai... korteles ....dirbtinis intelektas is seimo sales kontroliuoja kekviena migtuko paspaudima.....evoliucija.. texnika......a mentovskas post sovietinis mastymas geroves valstybes tarnybose islieka stabilus.... beje jei mane stabdytu mentai nakti irgi nestociau...maza mentai -elektrikai aferistai ar vakcinatoriai narkomanai kokie...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS