Kartu gerti atsisakiusiai žmonai – grasinimai nušauti | Diena.lt

KARTU GERTI ATSISAKIUSIAI ŽMONAI – GRASINIMAI NUŠAUTI

  • 2

Kėdainių rajono Gudžiūnų miestelio gyventojas žmonai atsisakius su juo vartoti alkoholį įrėmė jai į galvą šaunamąjį ginklą ir grasino nušauti.

Policijos departamentas pranešė, kad 1983 metais gimęs vyras konflikto metu siekė, kad jo 1991 metais gimusi žmona su juo vartotų alkoholį, o pastarajai atsisakius, ranka sudavė moteriai į veidą bei iš už nugaros į smilkinį įrėmė lygiavamzdį šautuvą, grasindamas ją nušauti.

Tą pačią dieną apie 23 val. vyras neblaivus sulaikytas prie parduotuvės, jam nustatytas 2,21 prom. alkoholio girtumas, vyras uždarytas į areštinę.

Moteris, suteikus medicinos pagalbą, gydoma ambulatoriškai.

Teisėtai laikomi ginklai: lygiavamzdis šautuvas „CZ USA Mallard“ ir graižtvinis šautuvas „Browning X Bolt“ bei teisėtai laikomas graižtvinis šautuvas „Anschutz 1780“ paimti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Haris

taip Rima, purvo daug aplinkui ir kiaulių užtenka.Taip kad mesk tu jį kol nevėlu.

Rita

Yra dar tokių vyrų ,jeigu žmona atsisako su juo girtauti,tai pareiškę kad negyvens su ją.Tačiau gyvena,nereikia nuolaidžiauti jiems.Bet is tokio vyro vistiek nieko gero tikėtis negalima,jeigu jo pasąmonėje tokios mintis,nieko gero nelauk.Ieškos panašios į save , kiaulė purvo randa visur.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS