Per konfliktus kirviu ir peiliu sužaloti šeši žmonės | Diena.lt

PER KONFLIKTUS KIRVIU IR PEILIU SUŽALOTI ŠEŠI ŽMONĖS

Praėjusią parą šalyje per kilusius konfliktus kirviu ir peiliu buvo sužaloti 6 žmonės. 4 neblaivūs įtariamieji uždaryti į areštinę, vienas - ieškomas.

Pirmąją Kalėdų dieną, apie 15.00 val., Kupiškio rajone, Noriūnų kaime, neblaivus (nustatytas 2,54 promilės girtumas) 53 metų vyras kirviu sužalojo 34 metų vyrą, kuris dėl muštinės žaizdos galvoje, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną, 23.17 val., Biržų rajone, Anglininkų kaime, namuose, konflikto metu moteris peiliu sužalojo jaunuolį (g. 2000 m.), kuris dėl durtinės žaizdos kojoje, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai. 25 metų neblaivi (nustatytas 1,68 promilės girtumas) įtariamoji uždaryta į areštinę.

23.20 val. Šiauliuose, Gubernijos Sodų 10-ojoje gatvėje, name, vyriškis išgertuvių metu, kilus ginčui, peiliu sužalojo neblaivius 24-erių (durtinė žaizdos kakle) ir 43 metų (durtinė žaizda krūtinėje) vyrus, kurie dėl sužalojimų paguldyti į ligoninę. 58-erių neblaivus (nustatytas 2,5 promilės girtumas) įtariamasis uždarytas į areštinę.

23.30 val. Alytuje, Vilties gatvės daugiabučio bute, konflikto metu vyriškis peiliu sužalojo 35 metų vyrą, kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę. 43 metų įtariamasis ieškomas.

Naktį į trečiadienį, 1.50 val., Klaipėdoje, Taikos gatvės daugiabučio bute, konflikto metu moteris peiliu sužalojo 31 metų vyrą, kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje pristatytas į ligoninę. 41 metų neblaivi (nustatytas 1,66 promilės girtumas) įtariamoji uždaryta į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Cha

Laisvos lietuvės laka ir švaistosi peiliais. Išsigimė mūsų bobos gavę per daug laisvės.

T

Sovietai kovoja

gerai atsvente sventas kaledas

paminejo Dievuly ...persizegnojo ir stveresi uz kirviu ir peiliu pradejo taropusavy pjautis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS