Nuo pasieniečių sprukęs BMW vairuotojas rėžėsi į medžius | Diena.lt

NUO PASIENIEČIŲ SPRUKĘS BMW VAIRUOTOJAS RĖŽĖSI Į MEDŽIUS

  • 1

Varėnos rajone nuo pasieniečių automobiliu sprukęs Šalčininkų rajono gyventojas sustojo tik automobiliu „BMW 520“ taranavęs sodybos tvorą ir įstrigęs tarp kieme augančių medžių.

Ketvirtadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Varėnos rinktinės pareigūnai Varėnos rajono kelyje Dubičiai-Rudnia stabdė automobilį „BMW 520“. Transporto priemonės vairuotojas ignoravo aiškiai išreikštą uniformuotų VSAT pareigūnų reikalavimą sustoti, padidino greitį ir nuvažiavo Rudnios kaimo link.

Pasieniečiai tarnybiniu visureigiu įjungtais šviesos ir garso signalais bėglį pradėjo vytis.

Gaudynės truko maždaug du kilometrus, kol pavojingai manevruodamas „BMW 520“ vairuotojas įlėkė į Rudnios gyvenvietę, nesuvaldė automobilio, išlaužė sodybos tvorą ir įstrigo tarp kieme augančių medžių.

Čia pasieniečiai ir sulaikė pasprukti bandžiusį 24-erių Šalčininkų rajono gyventoją.

Kaip pranešė VSAT, paaiškėjo, kad vyras neturėjo teisės vairuoti automobilio, o 1997 m. laidos „BMW 520“ yra be valstybinės techninės apžiūros, išregistruotas ir neapdraustas privalomu transporto priemonių civilinės atsakomybės draudimu.

Šis vyras pasieniečiams anksčiau jau buvo įkliuvęs, kai irgi automobiliu bandė sprukti nuo VSAT pareigūnų.

Šalčininkų rajono gyventojui pradėta administracinė teisena dėl nepaklusimo sustabdyti transporto priemonę. Už tai gresia bauda nuo 850 iki 1200 eurų. Jam taip pat teks aiškintis su policija dėl sukeltos avarijos ir dėl to, kad vairavo neregistruotą, techniškai netvarkingą ir neapdraustą mašiną.

GALERIJA

  • Nuo pasieniečių sprukęs BMW vairuotojas rėžėsi į medžius
  • Nuo pasieniečių sprukęs BMW vairuotojas rėžėsi į medžius
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

BMW - it tankas; policija kaip policija, bet gamtininkai už medžių žalojimą tai galėtų kaip reikiant BMW-ulį (~ budulį) nuskausmint.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS