Pabėgėlių centre peiliu sužalotas marokietis | Diena.lt

PABĖGĖLIŲ CENTRE PEILIU SUŽALOTAS MAROKIETIS

  • 5

Švenčionių rajone esančiame Užsieniečių registracijos centre Azerbaidžano pilietis peiliu sužalojo Maroko pilietį. Abu užsieniečiai yra nelegalūs migrantai.

Incidentas įvyko pirmadienio pavakare apie 17 val. 4 min., pranešė Policijos departamentas.

Pabradėje, Užsieniečių registracijos centre, konflikto metu 51 metų Azerbaidžano pilietis peiliu sužalojo 19-metį Maroko pilietį. Konfliktas kilo poilsio kambaryje, kur gyventojai gali virti arbatą ir gaminti šiltą maistą.

Nukentėjusysis dėl durtinės žaizdos krūtinėje buvo nuvežtas į Vilniaus universitetinę greitosios pagalbos ligoninę. Medikams suteikus pagalbą, jis gydomas ambulatoriškai ir grąžintas atgal į centrą. Įtariamasis Azerbaidžano pilietis uždarytas į areštinę. 

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT), kuriam pavaldus Užsieniečių registracijos centras, atstovas Giedrius Mišutis BNS sakė, kad nukentėjęs užsienietis anksčiau pristatydavo libaniečiu, tačiau pasieniečiai išsiaiškino, kad jis yra Maroko pilietis. Jaunas vyras su savimi jokių dokumentų neturėjo. Šiuo metu rengiami dokumentai jo išsiuntimui.

Azerbaidžano pilietis 2003 metais gavo leidimą gyventi Lietuvoje, 2004 metais buvo nuteistas kalėti 12 metų už nužudymą.

Kai jis atliko bausmę, leidimas gyventi Lietuvoje jau buvo pasibaigęs, todėl iš įkalinimo vietos jis buvo atvežtas į Užsieniečių registracijos centrą. Šio užsieniečio išsiuntimui taip pat ruošiami dokumentai.

Šiuo metu Užsieniečių registracijos centre Pabradėje gyvena 86 prieglobsčio prašytojai ir nelegalūs migrantai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

savas

Ar jūs gramatni ar ne. Juk aiškiai parašyta, kad ruošiami dokumentai išsiuntimui.

derybininkas

artimoje ateityje juodasikniai iseis i gatves su peiliais ir prades reikarauti savo teisiu geriau eitu prie seimo ir vyriausybes gal ten sedinsys pamatytu kad arteja nelaime nors jiems vienodai piesia

Čiubaka

laukiu kol koks adzerbainietis, nuteistas 12 metų, subadytų kokio seimūno vaikį
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS