Pradėti penki tyrimai dėl smurto prieš nepilnamečius | Diena.lt

PRADĖTI PENKI TYRIMAI DĖL SMURTO PRIEŠ NEPILNAMEČIUS

  • 1

Policijos departamentas pranešė, jog penktadienį ir šeštadienio naktį pradėti penki ikiteisminiai tyrimai dėl smurto prieš nepilnamečius.

Penktadienį, 16.27 val. Mažeikiuose, Naftininkų gatvės namo laiptinėje, moteris, gimusi 1983 metais nepilnamečio sūnaus akivaizdoje delnu į galvą trenkė dukrai, gimusiai 2003-iaisiais. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto prieš šeimos narį, vaikai perduoti seneliui.

Apie 21.50 val. Naujojoje Akmenėje, Respublikos gatvėje, namuose neblaivus vyras, gimęs 1978 metais, ranka į veidą sudavė sūnui, gimusiam 2000 metais.Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto prieš šeimos narį.

Apie 19 val. Kupiškio rajono Virbališkių kaime, namo kieme neblaivus (1,87 prom.) vyras, gimęs 1991 metais, smurtavo prieš tris mergaites, gimusias 2011, 2008 ir 2006 metais. Policijos duomenimis, vyras sudavė medine lazda į galvą, į kaklą, vieną mergaičių suėmęs už kaklo smaugė. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto prieš mažametes.

Apie 19.30 val. Trakų rajono Bakieriškių kaime esančiuose namuose, neblaivus (2,40 prom.) 1990-aisiais gimęs vyras kumščiu sudavė dukrai, gimusiai 2001 metais, į galvą bei lygintuvo laidu sudavė per nugarą, kojas ir rankas. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto prieš šeimos narį, dvi mergaitės perduotos močiutei.

Šeštadienį, 25 minutės po vidurnakčio Kelmės rajono Dikšių kaime neblaivus (0,57 prom.) vyras, gimęs 1976 metais, sumušė dukrą, gimusią 2002 metais ir žmoną, gimusią 1970 metais. Įtariamasis uždarytas į areštinę, policija tiria smurtą prieš šeimos narius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

cely

paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

SUSIJUSIOS NAUJIENOS