Savaitgalį – girtuoklių siautulys: gėrė ir mušėsi | Diena.lt

SAVAITGALĮ – GIRTUOKLIŲ SIAUTULYS: GĖRĖ IR MUŠĖSI

  • 0

Lietuvoje savaitgalį užfiksuota girtų asmenų konfliktų, pasibaigusių ir kūno sužalojimais, praneša policija.

Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad Šiauliuose, Tilžės gatvėje, namuose neblaivus (3,36 promilės) vyras, gimęs 1981 metais, sumušė neblaivų (2,05 promilės) posūnį , gimusį 1999 metais. Nukentėjusysis dėl veido sumušimo pristatytas į Respublikinę Šiaulių ligoninę, iš kur pasišalino neapžiūrėtas. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Raseinių rajone, Anžilių kaime, šeštadienio vakarą neblaivus (2,60 promilių) vyras, gimęs 1983 metais, sumušė taip pat neblaivų (2,41 promilės) brolį, gimusį 1978 metais. Nukentėjusysis dėl sukelto fizinio skausmo į medicinos įstaigas nesikreipė. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Šiauliuose, Birutės gatvėje, namuose šeštadienį neblaivus (2,01 promilės) vyras, gimęs 1967 metais, sumušė neblaivią (2,24 promilės) sugyventinę, gimusią 1969 metais. Nukentėjusioji dėl galvos sumušimo, po medikų apžiūros, gydosi ambulatoriškai. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Šiauliuose, Tilžės gatvėje, bendrabučio koridoriuje, neblaivus ir atsisakęs pasitikrinti girtumą vyras, gimęs 1979 metais, sumušė neblaivią (0,98 promilės) buvusią sugyventinę, gimusią 1993 metais. Nukentėjusioji dėl sukelto fizinio skausmo į medicinos įstaigas nesikreipė. Įtariamasis sulaikytas.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, Alytuje šeštadienio popietę per išgertuves kilus konfliktui 1985 metais gimęs vyras smurtavo prieš 1980 metais gimusią moterį. Abu asmenys buvo neblaivūs. Moteriai nustatytas 3,36 promilės, o jos sugyventiniui – 2,88 promilės girtumas. Pastarasis asmuo uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS