Šiaulietis du kartus apiplėšė tą patį vyrą | Diena.lt

ŠIAULIETIS DU KARTUS APIPLĖŠĖ TĄ PATĮ VYRĄ

  • 0

Prieš teismą stojo 31-erių metų šiaulietis, kuris du kartus apiplėšė tą patį miesto gyventoją.

Policija sako, kad alkoholiu piktnaudžiaujantis vyras, padaręs pirmą nusikaltimą, galėjo išvengti atsakomybės, nes nukentėjusysis pareiškimo teisėsaugos pareigūnams rašyti nenorėjo. Tačiau, sugalvojęs atkeršyti už tai, kad jo nuskriaustas vyras kreipėsi į policiją, dabar turės atsakyti net už keturias jam inkriminuojamas nusikalstamas veikas – plėšimą, vagystę, turto sugadinimą ir nesunkų sveikatos sutrikdymą.

Ne kartą už vagystes, plėšimus ir kitus nusikaltimus teistas bei ne kartą už tai, kad girtas pažeidžia viešąją tvarką, baustas šiaulietis nusikaltimus padarė būdamas gerokai apsvaigęs nuo alkoholio.

Šiauliuose, J. Basanavičiaus gatvėje esančiame bendrabutyje pas pažįstamus asmenis lėbavęs vyras įsibrovė į gretimą butą, jo šeimininkui trenkė kumščiu į galvą ir pagrobė ant lovos gulėjusį 320 eurų vertės mobilųjį telefoną. Iškviesti policijos pareigūnai sulaikė įsismarkavusį užklydėlį, surado pavogtąjį telefoną ir grąžino jį savininkui.

Atgavęs savo daiktą, 42 metų nukentėjėlis, pretenzijų savo skriaudikui nebeturėjo ir pareiškimo policijai rašyti nepanoro. Kitą vakarą įvykdytas naujas išpuolis prieš nukentėjusįjį. Į tą patį gyvenamąjį namą vėl atvykęs šiaulietis nutarė vakarykštę savo auką pamokyti už tai, kad išvakarėse dėl telefono pagrobimo kreipėsi pagalbos į policiją – išspyrė jo kambario duris, puodu trinktelėjo per galvą, kumščiais trankė per įvairias kūno vietas, pagriebė tą patį mobilųjį telefoną ir išėjo kambario.

Sumuštas buto šeimininkas vėl kreipėsi į policijos pareigūnus ir šįkart rašyti pareiškimo nebevengė.

Įtariamasis buvo sulaikytas, jam buvo nustatytas 2.57 promilės girtumas. Jis iki šiol yra suimtas.

Kaip pranešė policija, įtariamasis kaltės pripažinti nenorėjo, bet specialistų atlikto biologinio tyrimo išvada parodė, kad ant įtariamojo drabužių buvo rasta nukentėjusio kraujo.

Šiuos nusikaltimus tyrę Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai ikiteisminį tyrimą jau yra baigę, byla nagrinėjama teisme.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS