Teismas leido suimti dviejų žmonių nužudymu įtariamą alytiškį | Diena.lt

TEISMAS LEIDO SUIMTI DVIEJŲ ŽMONIŲ NUŽUDYMU ĮTARIAMĄ ALYTIŠKĮ

  • 0

Alytaus rajono apylinkės teismas penktadienį tenkino prokuroro prašymą ir trims mėnesiams leido suimti 22 metų alytiškį Ž. M., kuris įtariamas dviejų žmonių nužudymu.

Alytaus rajono apylinkės teismas penktadienį tenkino prokuroro prašymą ir trims mėnesiams leido suimti 22 metų alytiškį Ž. M., kuris įtariamas dviejų žmonių nužudymu.

Teismas, skirdamas griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą, atsižvelgė į tai, kad įtariamasis praeityje Lietuvoje buvo nuteistas 5 kartus, dar vieną kartą nuteistas Didžiojoje Britanijoje.

Pasak teismo, įtariamas naują labai sunkų nusikaltimą įtariamas padaręs bausmės vykdymo atidėjimo laikotarpiu, probacijos metu nesilaikė paskirtų įpareigojimų, labai daug kartų baustas administracinėmis nuobaudomis už įvairius teisės pažeidimus.

Ž. M. neturi nuolatinės gyvenamosios vietos, nuolatinio ir pakankamo pragyvenimo šaltinio, nuolat girtaujantis, saistomas menkų socialinių ryšių ir suvokdamas gresiančios atsakomybės pasekmes, gali bėgti (slėptis) nuo ikiteisminio tyrimo pareigūnų, prokuroro ar teismo.

Ž. M. yra pateikti įtarimai dėl dviejų žmonių nužudymo – įtariama, kad ketvirtadienį prieš pat vidurnaktį jis nužudė du asmenis vieno iš jų namuose.

Ketvirtadienį vėlai vakare Alytuje rasti dviejų vyrų lavonai su smurto žymėmis.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 23 val. 55 min. Alytuje, Varėnos gatvėje, gyvenamajame name, rastas 42 metų vyro kūnas. To paties namo kieme rastas 64 metų amžiaus vyro lavonas.

22 metų įtariamasis neblaivus (1,78 prom. alkoholio) uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS