Vokietijoje pavogtas BMW – Lietuvos pasieniečiu rankose | Diena.lt

VOKIETIJOJE PAVOGTAS BMW – LIETUVOS PASIENIEČIU RANKOSE

  • 1

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė panevėžietį, vairavusį Vokietijoje pavogtą lengvąjį automobilį. Paaiškėjo, kad šios transporto priemonės, prie kurios buvo pritvirtinti kitai mašinai priklausę numeriai, vokiečių teisėsaugininkai pradėjo ieškoti prieš pusantros paros.

Šeštadienį naktį Varėnos pasienio rinktinės pareigūnai Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu patikrinti sustabdė keliu Suvalkai – Marijampolė važiavusį automobilį „BMW 535“, pažymėtą vokiškais registracijos numeriais. Prie vairo sėdėjęs 37 metų Panevėžio gyventojas pasieniečiams ištiesė nepriekaištingus asmens dokumentus, tačiau paaiškėjo, kad vyras neturi jokių automobilio dokumentų.

Kontrolės metu nustatyta, kad „BMW 535“ kaip pavogtas yra ieškomas Vokietijoje, o šios mašinos pasigesta prieš pusantros paros. Be to, prie automobilio buvo pritvirtinti kitai transporto priemonei priklausę valstybiniai registracijos numeriai.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įsigijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyrą po apklausos pasieniečiai uždarė į areštinę. Jo vairuotas automobilis laikinai saugomas Kalvarijos užkardoje.

GALERIJA

  • Vokietijoje pavogtas BMW – Lietuvos pasieniečiu rankose
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zenonas Priekuliškis

Gal reikėjo iš pradžių paleisti, ir tik po to apklausti?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS