„Dviračio šou“ pradėjo formuoti ministrų kabinetą | Diena.lt

„DVIRAČIO ŠOU“ PRADĖJO FORMUOTI MINISTRŲ KABINETĄ

LNK humoro laida „Dviračio šou“ pamažu formuoja naująjį ministrų kabinetą. Šįvakar egzaminas laukia socialinės apsaugos ir darbo, ūkio ir susisiekimo ministrų.

„Dviračio šou“ laidoje į socialinės apsaugos ir darbo ministrus kandidatuoja Donata Rinkevičienė, į ūkio – Gabija Ryškuvienė, į susisiekimo – Jonas Braškys. Kandidatų laukia klausimai, kuriuos atsiuntė ištikima laidos žiūrovė Dalia iš Turniškių.



Beje, „Dviračio šou“ koridoriuose pastebėtas ir įtartinai į Viktorą Uspaskichą panašus Permės srities jaunojo žiūrovo teatro aktorius Ramūnas Šimukauskas.  Tai pirmas kartas, kai „Dviratyje“ gali pasirodyti rusakalbis aktorius.

Išanalizavusi vyriausybės formavimo principus, laidos komanda konstatavo: kandidato į ministrus pokalbis pas prezidentę vidutiniškai užtrunka 10 minučių. Pagal statistiką tiek pat užtrunka ir lytinis aktas. Skiriasi tik dušas: vienur šaltas, kitur šiltas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

D. Šou yra jėga

Nors laidoje "Dviračio Šou' pasitaiko ir silpnų vietų, bet maždaug 80 proc. laidų iš tiesų pataiko į dešimtuką. Nervuoja reklamos per šią laidą, bet čia jau nieko nepadarysi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS