E. Jennings ir J. Didžiulis: meilė Lietuvai tik dauginasi | Diena.lt

E. JENNINGS IR J. DIDŽIULIS: MEILĖ LIETUVAI TIK DAUGINASI

  • 1

Dainuodami ir dovanodami šypsenas Lietuvai prie LRT iniciatyvos „Keliu vėliavą“ prisijungė ir Erica Jennings bei Jurgis Didžiulis.

Airių kilmės Lietuvos dainininkė E. Jennings gimė 1980 metais Dubline. Atlikėjas, dainų ir muzikos autorius J. Didžiulis gimė 1979 metais Bogotoje, Kolumbijoje. Dainininkų porai tai netrukdo mylėti Lietuvos.

„Aš jau seniai myliu Lietuvą, o Erica truputį vėliau pamilo“, – šypsosi J. Didžiulis. E. Jennings iš karto priduria: „Bet aš vis tiek labai myliu. Lietuva dabar yra mano namai.“

Vaikystėje dainininkas pasakoja kovodavęs su vaikais mokykloje, norėdamas įrodyti, kad mažas lopinėlis prie Baltijos jūros – ne Tarybų Sąjungos dalis, o Lietuva.

„Meilė vaikams, kaip ir tėvynei, nesidalija – ji dauginasi“, – įsitikinęs vienas iniciatyvos „Keliu vėliavą“ ambasadorių.

Skaičiuojant paskutines dienas iki Valstybės atkūrimo šimtmečio, LRT inicijuoja visuomeninę socialinę akciją „Keliu vėliavą“. Ja siekiama sukurti tradiciją – paskatinti lietuvius iškelti trispalvę ne tik per valstybines šventes.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Rimas

Nejaugi? :)))

SUSIJUSIOS NAUJIENOS