Elite Force: muzika teikia didžiausią gyvenimo džiaugsmą | Diena.lt

ELITE FORCE: MUZIKA TEIKIA DIDŽIAUSIĄ GYVENIMO DŽIAUGSMĄ

Šeštadienį Klaipėdos naktinis klubas „Kiwi“ priims breaks muzikos žvaigždę iš Didžiosios Britanijos Elite Force.

Jau praėjo pusmetis nuo tol, kai uostamiesčio naktiniame klube „Kiwi“ ritmus dalijo breaks muzikos legenda Meat Katie. Šį savaitgalį į Klaipėdą atvyks kitas „LOT 49“ kompanijos atstovas, kurio karjera taip pat paženklinta įvairiais apdovanojimais ir tarptautiniu pripažinimu. Balandžio 16-ąją Klaipėdos klubų lankytojus pirmą kartą linksmins vienas populiariausių šių dienų breaks muzikos didžėjų iš Didžiosios Britanijos Elite Force.

Šį didžėjų, muzikos prodiuserį bei kūrėją jo mama vadina Saimonu Šekeltonu, o visas likęs pasaulis – Elite Force slapyvardžiu. Tie, kuriems nesvetima breaks, dubstep ar techno muzika, tikrai savo grotuvuose turi bent keletą šio šokių muzikos veterano kūrinių. Stulbinantis, net 17 metų trunkantis šio šokių muzikos pionieriaus karjeros kelias nusėtas milijonų gerbėjų ir muzikos kritikų liaupsėmis bei tarptautiniais muzikos apdovanojimais.

Elite Force muzika skamba net 40 skirtingų kino filmų bei serialų, tokių kaip „CSI kriminalistai“ ar „Matrica“. Prestižiniuose breaks muzikos apdovanojimuose „Breakspoll 2011“ šis didžėjus buvo nominuotas geriausio metų prodiuserio kategorijoje.

Kaip teigė pats Elite Force, muzika yra tai, kas jam teikia didžiausią gyvenimo džiaugsmą. Tačiau net jei ir nebūtų sulaukęs pripažinimo kaip muzikos kūrėjas ir didžėjus, žvaigždė iš Didžiosios Britanijos turėjo atsarginį planą: „Aš esu pakankamai gabus rašytojas, fotografas ir kulinaras. Todėl, jei nebūčiau pasirinkęs muzikinio kelio, idealiausias variantas būtų buvęs išleisti kulinarijos knygą su paties darytomis fotografijomis ir aprašais, kaip užsiauginti ir pasigaminti ekologiškai sveiką maistą“, – juokavo Elite Force.

Šeštadienio svečias iš Didžiosios Britanijos prisipažino, kad apie Lietuvą žino tik iš praėjusių pasirodymų, surengtų mūsų šalyje. Tačiau labai nekantrauja pirmą kartą susitikti su Klaipėdos publika.

„Atiduodu labai daug energijos tam, ką veikiu prie pulto. Mane labiausiai pakrauna, kai galiu į visą tą energetinį sprogimą įtraukti ir publiką. Tikiuosi, kad Klaipėdos publikai patiks tas įvairaus stilių mišinys, kurį jai paruošiau“, – kalbėjo atlikėjas.

Be Elite Force, klubo sienas šį šeštadienį taip pat judins ir „Kiwi“ rezidentai Uncle Roll, Manchini bei Drugys. Visi, kam gyvenimą kasdien praskaidrina breaks muzikos ritmai, šį savaitgalį turi puikią galimybę iš arčiau susipažinti su šios muzikos šaknimis.

Dieną prieš svečio iš Didžiosios Britanijos apsilankymą naktinis klubas „Kiwi“ atiduos duoklę dailiosios lyties atstovėms vakarėlyje „Didysis Mergvakaris“, kurio metu išskirtinę programą pristatys vyrų striptizo grupės „Gelbėtojų šou“ nariai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS