Laidos „7 Kauno dienos“ anonsas (kovo 17 d.) | Diena.lt

LAIDOS „7 KAUNO DIENOS“ ANONSAS (KOVO 17 D.)

  • 0

Kovo 17 dieną  laidoje „7 Kauno dienos“ galėsite pamatyti reportažą apie spektaklį „Elniuko išpažintis“, sužinoti apie naminių gyvūnėlių laidojimo tendencijas bei išgirsti aktoriaus Sakalo Uždavinio mintis apie sklandytuvus, studentus ir sudėtingą komedijos žanrą.

Aktoriai Andrius Žiurauskas ir Indrė Endriukaitė kvies susipažinti su Kauno valstybinio lėlių teatro ir Tbilisio valstybinio lėlių teatro (Sakartvelo) spektakliu „Elniuko išpažintis“, kuriame – pirmojo pažinimo džiaugsmai ir karti našlaičio dalia.

Nuo virtualių kapaviečių iki kremavimo – su Kauno miesto savivaldybės įmonės „Kapinių priežiūra“ direktoriumi Ričardu Čėsna, Vainatrakio kapinių vedėju Romualdu Nekrošiumi bei šv. Gertrūdos bažnyčios rektoriumi ir Marijonų vienuolyno vyr. kunigu Kazimieru Briliumi laidos kūrybinė grupė aiškinsis, kaip tinkamiausiai atėjus laikui palaidoti savo augintinį, neteršiant gamtos.


„Pokalbyje 450“ aktorius Sakalas Uždavinys pasidalins mintimis apie sklandytuvus, studentus ir sudėtingą komedijos žanrą.

Laidą žiūrėkite kovo 17 d., sekmadienį, 11 val. per LRT Plius.

Laidų naujienas sekite „Facebook“ bei „Instagram“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS