Magiški, jausmingojo tango pasirodymai kaitins lietuvių sielas ir kūnus | Diena.lt

MAGIŠKI, JAUSMINGOJO TANGO PASIRODYMAI KAITINS LIETUVIŲ SIELAS IR KŪNUS

  • 1

Jau greitai, drauge su artėjančiu pavasariu, Lietuvos scenose pasklis argentinietiško tango aistra. Prodiusavimo kompanija „Arts Libera International“ pristato įspūdingą, sielas ir kūnus kaitinančių „Tango Argentino“ pasirodymų turą.

Autentiška ir nuoširdi muzika bei meilės ir aistros šokis į Lietuvą atvyksta tiesiai iš pačios tango tėvynės Argentinos. Pirmą kartą Lietuvos koncertinėse scenose kartu pasirodys charizmatiškieji tango meistrai – dainininkas Federiko, akordeono virtuozas Nerijus Bakula, ir daugelio tarptautinių konkursų ir festivalių laureatai – šokėjai Brigita ir Carlos Rodriguez.

Talentingi muzikantai paruošė išskirtinio grožio ir nepaprastai romantišką meninę programą į kurią elegantiškai įsikomponavo šokėjų pora. Skambant užburiančioms Astor Piazzolla, Jose Padula, Juan Carlos Cobian, Francisco Canaro, Carlos Gardel, Mariano Mores ir pačių atlikėjų sukurtoms melodijoms, scenoje pasklis tikrojo argentinietiško tango dvasia.

„Tango nėra vien tik žingsniai ar jų deriniai, tango – tai kultūros, kurioje jis gyvena nuo vaikystės, išraiška. Šiame šokyje tu gali išreikšti visą pojūčių ir jausmų vaivorykštę – nuo gilaus santūraus skausmo ir kančių iki visapusės meilės ir džiaugsmo.“, – aistringąjį tango šokį apibūdina tradicinio „gyvojo“ tango meistras Carlos Rodriguez iš Buenos Airių, kuris kartu su Brigita Rodriguez užpildo sceną kerinčiu šokiu. Šokėjai nuolat gastroliuoja įvairiose pasaulio šalyse, veda meistriškumo kursus ir bendradarbiauja su pasaulinio garso muzikantais.

Visa tai pamatysite magiškame tikrojo Tango Argentino spektaklyje, skirtame Jums, mieli žiūrovai. Pripažinti artistai, kurių pasirodymai pritraukia pilnas koncertų sales, laukia susitikimo su tango meno gerbėjais!

„Tango Argentino“ pasirodymai vyks :

Kovo 14 d. 19 val. Kaune, valstybinėje filharmonijoje.

Kovo 15 d. 18 val. Visagine, kultūros centro „Draugystės“ salėje.

Kovo 16 d. 19 val. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Balandžio 12 d. 18 val. Plungėje, kultūros centre.

Bilietų platinimas – čia

 

GALERIJA

  • Magiški, jausmingojo tango pasirodymai kaitins lietuvių sielas ir kūnus
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

I.

Šiuo atveju pavadinime nereikia kablelio.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS