Naujo lygio interjeras: kokios turi būti grindys? | Diena.lt

NAUJO LYGIO INTERJERAS: KOKIOS TURI BŪTI GRINDYS?

  • 0

Daugelis iš mūsų svajoja apie kokius nors pokyčius namuose. Norime kažko gniaužiančio kvapą ir išskirtinio. "Quick-Step" šias svajones priartino pateikdama ne vieną, bet dvi visiškai naujas kolekcijas: "Massimo" parketlentes ir "Majestic" laminatą. Šios grindys pakylės jūsų interjerą į visiškai naują lygį.

Abi kolekcijas sudaro itin plačios ir itin ilgos lentos – tai puikus būdas suteikti prabangos namams. Ši pastebima prabanga leis jums pasijusti valdovais!

Pavasaris yra puikus metas puošti savo interjerą. "Quick-Step" naujausios laminato ir parketlenčių kolekcijos suteiks ne tik šilumos, bet ir suteiks karališkos prabangos namams. Parketlentės pabrėžia šio prekės ženklo simpatiją medienai ir tiesiogine prasme įkurdina gamtos pasaulį jūsų namuose. Laminatas itin panašus į realią medieną ir lengvai prižiūrimas.

Daug metų "Quick-Step" dizainerių komanda eina koja kojon su naujausiomis architektūros, mados ir interjero tendencijomis. To rezultatas – nesenstančios ir madingos,  lengvai montuojamos ir atitinkančios vartotojų poreikius grindys.

"Pastebėjome neigiamą reakciją į skandinavišką stilių – dažnai klientai renkasi tamsias, tokias kaip ruda, spalvas, – aiškina Oke Nollet, "Quick-Step" dizaino direktorius. – Ažuolinių ilgų ir plačių lentų kombinacija suteikia prabangos. "Quick-Step" "Massimo" ir "Majestic" yra gražiausios ir prabangiausios kada nors sukurtos grindys!"

Autentiškas ąžuolas

"Massimo" yra naujausia "Quick-Step" parketlenčių kolekcija ir kaip tikros medinės grindys sukuria šiltą ir autentišką interjerą. Ypač šių grindų išskirtinumą kuria medienos kokybė. Šiaip ar taip, niekas negali įveikti natūralaus ąžuolo žavesio. Ąžuolas yra bene populiariausia medienos rūšis ir nesunku suprasti kodėl: ši nesenstanti medžiaga yra ne tik aukštos kokybės, bet ir puikiai dera su įvairiais interjero stiliais.

Dar daugiau – "Massimo" yra puikus inovacijų ir meistriškumo pavyzdys. Natūralios spalvos ir jaučiama medienos tekstūra bei šakelės suteikia kaimišką ir ramią išvaizdą.

Keturi "Massimo" parketlenčių dekorai

Dėl tamsiai rudos "Chocolate" ir šiltos pilkos "Winter Storm" ekstra matinės alyvos mediena turi neapdorotos išvaizdą. Mediena apdorota taip, kad nebūtų per stipriai pabrėžiama medžio tekstūra, todėl jaučiamas švelnumas ir meistriškumas. Šios spalvos gali būti derinamos su įvairiais stiliais: nuo romantiško ar klasikinio iki šiuolaikinio interjero.

Šviesiai smėlinis "Frozen" ir šiltas rudas "Cappuccino Blonde" yra padengti ekstra matiniu laku. Todėl grindis labai sunku subraižyti ir jos atsparios dėmėms. Abu dekorai yra gilaus, apvalinto šukavimo, kuris sąmoningai išryškina medžio tekstūrą. Šie variantai idealiai tinka kaimiško arba klasikinio stiliaus interjero gerbėjams.

Nepralenkiamas realizmas

"Majestic" grindis galima apibūdinti kaip naujoviškas su visais pranašumais: paskutinė laminato kolekcija yra beprecedentė naujovių ir geriausių savybių kombinacija. Viena vertus, ąžuolinių grindų autentiška išvaizda yra nepralenkiama. Pritaikius išsamių mokslinių tyrimų, kuriuos atliko dizaineriai, rezultatus ir pažangias technologijas, grindys ne tik turi natūralią išvaizdą, bet ir jaučiamas jų natūralumas. Kita vertus, grindys "Majestic" išsiskiria techninėmis savybėmis ir atspindi visus naujos kartos laminuotos dangos pranašumus. Lentos labai atsparios vandeniui ir įbrėžimams, todėl puikiai tinka virtuvės ir vonios kambariams. Nuo šiol ši kolekcija gali būti apibūdinama kaip "Prabanga 2.0": reikalaukite naujovių ir prabangos derinio.

"Majestic" laminatas – dešimt skirtingų spalvų

Galima rinktis iš dešimties spalvų dekoro: nuo vintažinio ar kaimiško iki madingo ar šiuolaikinio. Tekstūra ir grioveliai, kurie yra puikiai subalansuoti, kad atitiktų grindų charakterį, pagaminti taip, kad "Majestic" kolekcijos kuriamas medienos efektas būtų kuo panašesnis į natūralų, esantį gamtoje.

Ryškiausias variantas šioje kolekcijoje yra tamsiai rudas "Desert Oak Brushed". Šilta tamsiai ruda spalva, kuri, prognozuojama, bus populiari šį rudenį, yra reakcija į skandinavišką dizainą, kuriame balta spalva ir šviesūs pasteliniai atspalviai atlieka pagrindinį vaidmenį. Tamsi spalva suteikia klasikos namams, kuria jaukią ir intymią nuotaiką. Savitas klasikinis ąžuolo dizainas pasižymi medį imituojančiu grūdėtu paviršiumi, plyšiais ir mazgeliais. Derinamos su tamsiais atspalviais (juoda būtų geras pasirinkimas), grindys suteikia prabangos visam interjerui.

Kur pirkti grindis?

Svarstydami ir rinkdamiesi grindų dangą nebijokite klausti patarimo – ir grindų pardavėjai, ir Namų idėjų centro NIC specialistai visada pasiruošę konsultuoti apie grindų parinkimą, montavimą ir derinimą. Visą naująją parketlenčių kolekciją "Massimo" ir laminuotų grindų kolekciją "Majestic" rasite specializuotuose "Quick-Step" grindų salonuose namų idėjų centre NIC Kaune ir Klaipėdoje.

GALERIJA

  • Naujo lygio interjeras: kokios turi būti grindys?
  • Naujo lygio interjeras: kokios turi būti grindys?
  • Naujo lygio interjeras: kokios turi būti grindys?
  • Naujo lygio interjeras: kokios turi būti grindys?
  • Naujo lygio interjeras: kokios turi būti grindys?
  • Naujo lygio interjeras: kokios turi būti grindys?
  • Naujo lygio interjeras: kokios turi būti grindys?
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS