50 kg atsikratęs aktorius: televizijoje buvau reikalingas tik storas | Diena.lt

50 KG ATSIKRATĘS AKTORIUS: TELEVIZIJOJE BUVAU REIKALINGAS TIK STORAS

  • 1

Ne kartą esame girdėję posakį, kad dėl grožio nesiginčijama.

„Esu priklausoma nuo plastinių operacijų ir jei ne mano plastikos chirurgas, nežinau, kaip atrodyčiau ir kiek pinigų jau būčiau išleidusi“, – drąsiai šį ketvirtadienio vakarą 20 val. prisipažins LNK televizijos pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ herojė Gražina Asipauskaitė.

36 metų rašytoja pasakoja, kad pirmąsias botulino injekcijas pradėjo leistis būdama 25 metų. Iki šiol moteriai atliktos šešios plastinės operacijos ir ji neketina sustoti. Gražina prisipažįsta, kad prieš keletą mėnesių nusprendė dėti tašką ir nebesivaikyti nepasiekiamo grožio etalono, tačiau, žiūrėdama į veidrodį, ji vis dar randa trūkumų, kuriuos nori ištaisyti.

„Kadangi pas plastikos chirurgus pradėjau lankytis labai anksti, dabar matau, kad tai turi pasekmes. Vos tik išsivaikšto į veidą suleistos hialurono ir botulino injekcijos, mano veidas tarsi sukrenta. Todėl po poros metų planuoju pasidaryti pilną veido patempimo operaciją“, – sako Gražina.

Jie sakė, kad gražuolių turi ir be manęs, o man – 53 metai, esu storas ir gražuoliuku niekada nebūsiu.

Kita laidos viešnia, dainininkė Justina Globienė siekia tapti lietuviškąja Kim Kardashian. Neseniai moteriai buvo atlikta sėdmenų didinimo operacija, per kurią į kiekvieną sėdmenį jai buvo suleista beveik po litrą riebalų. „Jeigu man vis tiek atrodys, kad mano užpakaliukas bus per mažas, susidėsiu implantus“, – sako dainininkė.

Tačiau dar vienas laidos dalyvis, aktorius ir renginių vedėjas Marijus Bagdonavičius nustebino pareiškęs, kad numetęs pusę savo svorio jis įklimpo į depresiją.

„Aš netekau visų vaidmenų televizijoje ir pramogų pasaulyje, nes prodiuseriai norėjo, kad aš būčiau toks linksmas storuliukas. Jie sakė, kad gražuolių mes turim ir be tavęs, o tau 53 metai, tu esi storas ir gražuoliuku niekada nebūsi“, – sako Marijus, dabar dirbantis gidu ir vedantis ekskursijas po Vilnių.

GALERIJA

  • 50 kg atsikratęs aktorius: televizijoje buvau reikalingas tik storas
  • 50 kg atsikratęs aktorius: televizijoje buvau reikalingas tik storas
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zelemunčikas

Televizijai reikalingas tik geras aktorius,o gero žmogaus turi būti daug.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS